Glumica: Sanja Marinković u muzičkom spotu za novu pesmu folk pevača! (video)

Povezane vesti

Sanja Marinković, autorka i voditeljka emisije “Magazin in” donela je odluku da napravi presedan i po prvi put prihvati glumačku ulogu u muzičkom spotu za novu pesmu folk pevača!

Za to je imala sjajan povod – reč je o pesmi Ace Pejovića “Dobro došle, suze moje”, koju je napisao Sergej Ćetković. Pesma i spot, inače, dočaravaju radnju romana “Ne gledaj preko ramena” Sanjine dugogodišnje prijateljice i saradnice Vesne Dedić, zbog čega popularna voditeljka nije dugo razmišljala, već je oberučke prihvatila ovaj angažman.

Sudeći po komentarima na Jutjubu, Aca je još jednom opravdao očekivanja, a Sanja ih u potpunosti nadmašila i svojom ulogom u Pejovićevom spotu oduševila baš sve koji su ga pogledali na društvenim mrežama. Takođe, oduševljenje nije krila ni sama Sanja, koja je istakla da joj je bila čast što joj se pružila prilika da dočara lik Kaline, glavne junakinje.

– “Dobro došle, suze moje” je naziv nove pesme Aca Pejovića, po motivima romana “Ne gledaj preko ramena” Vesne Dedić. Hvala svima na poverenju! Bila mi je čast što sam i ja svojom amaterskom glumom pokušala da dočaram lik Kaline, glavne junakinje – priče o samosvesnim, odvažnim i hrabrim ženama sa kraja tridesetih godina koje su živele u mom Beogradu – napisala je Sanja na Instagramu, a spot u kojem tumači glavnu žensku ulogu pogledajte u nastavku.

Ostale vesti iz rubrike