Danijela Martinović snimila spot za pesmu "Raspašoj"

Danijela Martinović snimila spot za pesmu "Raspašoj"

Autor: | 29/01/2013

0


Nakon prošlogodišnjeg hita "Brodolom", Danijela Martinović nedavno je premijerno predstavila svoj novi singl "Raspašoj". Odmah nakon predstavljanja pesme interesovanje medija i javnosti otkrilo je da je u pitanju novi veliki hit i da će se ove zime igrati upravo u ritmu "Raspašoja".
Danijela je nedavno u Splitu okupila već proverenu kreativnu ekipu GITAKTV-a, koja je autor njenog prethodnog spota za "Brodolom", pa su snimili i video za "Raspašoj". U spotu se ponovo pojavljuje Zlatan Zuhrić Zuhra, a s obzirom na dosadašnje najave, očekuje se da će i ovaj spot oduševiti publiku.
- Zuhru obožavam i planiram s njim da snimim 'trilogiju'. Kad već mogu Gospodari prstenova i Praskozorje, onda ćemo napraviti i mi! - duhovito je rekla Danijela i dodala:
- Ma, zapravo sa Zuhrom ću snimati sve svoje spotove do kraja života. Iako smo radili punih 13 dati, ekipa je bila toliko fenomenalna da je snimanje prošlo u jednom dahu. Jedva čekam premijeru.

Modni atelje Arileo iz Splita kreirao je haljinu, Lea Krpan osmislila je Danijelin urbani disko izgled, a posebno je iznenadio Ledenko iz Splita, kreiravši samo za nju cipele, njen najdraži modni dodatak. Mare Bosančić pobrinula se za frizuru, tako da je Danijela zasjala u potpuno novom izdanju.

Radnja spota odvija se u liftu u kojem se spletom okolnosti susreću Danijela i Zuhra. Zuhra je krenuo u posetu svojoj devojci i u ruci nosi cveće i poklon. Međutim, lift se odjednom pretvara u disko klub i puni se različitim osobama. Šta se u tom liftu događa između Danijele i Zuhre, da li će Zuhra odoleti Danijelinom šarmu u zavodljivoj atmosferi malenog lifta i doći do sprata na kom živi njegova devojka, i ako da, u kakvom stanju? Odgovor na to pogledajte upravo sada!


Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin