Toni Cetinski: Ovako zvuči nova pesma “Žena nad ženama”

Picture 1927

Toni Cetinski, muzičar koji je u 25-godišnjoj karijeri u svoju biografiju upisao nebrojeno mnogo hitova, rasprodao sve relevantne dvorane u regiji i već je godinama u samom vrhu regionalne muzičke scene, predstavlja sutra, 10. juna vernoj publici svoj novi singl “Žena nad ženama”.
Singlom “Žena nad ženama” Toni najavljuje dugoočekivani studijski album koji će se na policama CD shopova pojaviti na jesen. Zbog proverenog tima saradnika i autora koji rade na novim pjesmama verujemo da će biti dostojan naslednik “Opet si pobijedila” iz 2011. godine koji su obeležili hitovi “Opet si pobijedila”, “Zbogom odlazim”, “Kriv”, “Usne ledene” i “Jednom u životu”, “Zar malo to je” – koji su u kratkom vremenu zauzeli vodeće pozicije na domaćim i regionalnim radijskim top listama.
Simpatičan tizer iz studija otkriva refren i zaraznu melodiju novog singla koji autorski potpisuju Sonja i Miro Buljan, a pesma govori o predanosti osobi koju čovek voli, osećaju sreće i bezrezervne zaljubljenosti.
Dugogodišnji Tonijev saradnik, autor pesme Miro Buljan o nastanku pesme je izjavio:
– Kao kompozitor i kao saradnik Tonija Cetinskog nakon toliko objavljenih kompozicija već donekle znam gde ćemo “kliknuti”, ali uvek treba imati i iznenađujućih rešenja. U slučaju popularne muzike to je neka sveža melodijska linija ili neka hrabra rima u tekstu. Pratim sve što se dešava na svetskoj sceni i radim na svom autorstvu tako da širim vidike kao kompozitor. Za takav pristup muzici, čovek mora da ima dobru potkovanost u sviranju nekog instrumenta i poznavanje muzičke teorije radi obuhvatanja što većeg broja muzičkih pravaca. Kako godine idu, tako imam sve više i više entuzijazma pogotovo kada radim sa Tonijem. Očekivanja i želje svake nove kompozicije u saradnji sa Tonijem uvek su maksimum i ništa ispod toga. Jednostavno smo nas dvojica sebi još davno postavili lestvicu uspeha vrlo visoko. Sledeći singlovi i nadolazeći album će to, siguran sam, potkrepiti svojom emotivnošću, slušljivošću i “lepljenjem za srce i dušu”.

Autor: Life Content

Više o temama: