Viktorija Bekam: Od svega mi se najviše sviđa to što sam dobra majka!

Nekad članica svetski poznatog benda Spice Girls, a danas uspešna poslovna žena Viktorija Bekam, krasi naslovnu stranu decembarskog izdanja poljskog Voga, uz koju ide i prigodni intervju.

Modni biznis 45-godišnje modne dizajnerke i poslovne žene neprestano se razvija, a trenutno je Viktorija okupirana proizvodnjom linije ekoloških kozmetičkih proizvoda.

Za poljsko izdanje Voga, pozirala je britanskom fotografu Aleksiju Lubomirskom u londonskom Institutu za savremenu umetnost, a nosila je pri tome odeću iz svoje kolekcije, prenosi tportal.hr.

U razgovoru s poljskim modelom i manekenkom Malgosijom Bela, Victoria otkriva kako se u radu uvek motiviše mišlju ‘kako može da sanja velike snove, ali uvek i još veće, samo što tada mora još napornije da radi’.

Vođenje sopstvenog biznisa jedna je od dve njoj najvažnije uloge o kojima je pričala za Vog. Druga je majčinstvo. Sa suprugom Dejvidom, bivšim fudbalerom s kojim je u braku 20 godina, Viktorija ima četvoro dece – dvadesetogodišnjeg Bruklina, tri godine mlađeg Romea, četrnaestogodišnjeg Kruza i osmogodišnju Harper.

Uprkos svetskoj slavi koju je postigla kao pevačica i danas uspešnom poslovanju u svetu mode, Viktorija za poljski Vog otkriva kako joj se najviše na njoj sviđa upravo to što je ‘dobra majka’.

hellomagazin.rsGuliver/Getty

Više o temama: