Anastasija Ražnatović donela važnu odluku i otišla od kuće? (video)

Anastasija Ražnatović donela važnu odluku i otišla od kuće? (video)

16/05/2019

0

Mlada zvezda Anastasija Ražnatović nedavno se iselila iz doma u kojem je živela sa mamom Cecom i bratom Veljkom i počela život sa dečkom Đorđem Kuljićem. Komšije za nju imaju samo reči hvale.

Pre podne. Radni dan. Užurbano se ljudi kreću. Luskuzna zgrada u jednom od najprestižnijih krajeva u Beogradu. Samo poneko izađe iz nje. Ćaskajući sa stanarima, mnogi nisu ni svesni da u njihovom ulazu živi jedna od trenutno najtraženijih mladih pevačica Anastasija Ražnatović.

Iz zgrade izlazi starija gospođa. Nosi ceger i ostaje iznenađena pitanjem da li zna da Anastasija Ražnatović živi baš u zgradi gde i ona.

- Ne znam, verujte mi. Baš ovde živi? Pitajte u prodavnici pored. Nisam je viđala. Mada, ja sam starija žena. Možda ju je moja ćerka viđala - kaže gospođa za Blic.

I poslušali su je. Odmah su se zaputili do obližnje radnje pikantnih jela koja stižu iz Mađarske.

- Kako je nismo viđali. Često dolazi kod nas. Anastasija je devojka na svom mestu. Kupuje sve. Od suhomesnatih prozivoda do pomfrita. Ostavi bakšiš. Baš vaspitana devojka - kaže prodavačica u radnji.

Prema njenim rečima, krase je lepi maniri, poštovanje prema starijim osobama, te je uvek nasmejana.

- Devojka je za primer. Svaka joj čast. Normalna osoba, za razliku od ovih, da kažem modernih devojaka koje joj nisu ni do kolena, a glume neko ludilo. Dolazi bez šminke. Još je lepša takva. Devojka je na svom mestu - dodaje prodavačica.

Kada su izašli iz radnje, setili su se da je nedaleko od ove prodavnice Anastasija kupila dasku za peglanje u jednoj radnji kineske robe, pa su se zaputili da saznaju da li je još nešto pazarila.

- Dobar dan. Izvolite. Kako možemo da vam pomognemo - rekla nam je ljubazna prodavačica.

Kada su joj rekli da prave priču o Anastasiji Ražnatović, prodavačica Branka je odmah bez zadrške rekla:

- Ja sam ta prodavačica koja ju je uslužila kada je kupila dasku za peglanje. Moram vam priznati da je devojka jednostavna, deluje skromno i imam samo reči hvale za nju. Sve pozitivno. Osim te daske, kupila je još neke sitnice za kuću. Uglavnom stvarčice za kuhinju, noževe, escajg.

Ova nasmejana prodavačica kaže da se iznenadila kada je videla da Cecina ćerka ulazi u radnju.

- Prepoznala sam je odmah. Bila je bez šminke. Iznenadila sam se baš jer je devojka visoka. Mislila sam da je niža. Baš sam je jutro pre toga gledala na TV-u. Fotografisala sam se s njom - naglasila je prodavačica.

 

View this post on Instagram

 

Be extra, always. ???‍?

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on May 14, 2019 at 7:37am PDT

Kako je Anastasija devojka koja vodi računa o svom izgledu, odmah su proverili da li dolazi u obližnji kozmetički salon. Tamo smo zatekli kozmetičarku koja je rekla da Anastasija ponekad dođe kod njih.

- Dođe. Kao i svaka mlada devojka, tako i ona vodi računa o tome da lepo izgleda. Ljubazna je, lepo se ponaša i baš nam je drago što dođe kod nas - naglasila je kozmetičarka.

 

View this post on Instagram

 

Prelepo veče ? @gagi_serbia_ i ja smo se malo dohvatili gitare i pesme.. Uzivajte!?

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Mar 27, 2019 at 6:20am PDT


I dok su tako ćaskali sa prolaznicima, iz zgrade je izašao jedan dečko.

- Video sam je. Prelepa je. Lepša mi je uživo. Toliko je puna harizme. Toliko je tiha da nisam ni znao da živi ovde. Tek sam je video kada smo jednom čekali zajedno lift. Bila je ljubazna. Rekao sam joj da mi se baš dopala u spotu “Rane” i da bi trebalo često da igra - rekao je ljubazni mladić.

hellomagazin.rs/M G Mirko Tabašević

Najnovije vesti