Anastasija Ražnatović lomila na desetine tanjira dok joj je pevao Željko Joksimović! (video)

Anastasija Ražnatović lomila na desetine tanjira dok joj je pevao Željko Joksimović! (video)

Autor: | 27/05/2019

0
Foto Instagram/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović je proslavila 21. rođendan na Mikonosu, gde je polomila na desetine tanjira dok joj je pevao Željko Joksimović!

Ćerka Cece Ražnatović je na ovo grčko ostrvo otputovala sa dečkom Đorđem Kuljićem i prijateljima, a jedna njena drugarica je baš na Tasin rođendan rešila da se venča. Tako je mlada pop zvezda u subotu imala dva velika razloga za slavlje.

- Tasa se oduševila kad je videla da na venčanju peva porodični prijatelj Ražnatovića, Željko Joksimović. Društvo je bilo baš veselo, a pevačica je u zanosu počela da lomi tanjire. Iako je to u Grčkoj običaj na mnogim veseljima, svi su se iznenadili jer nisu očekivali od mirne Anastasije da tako nešto uradi - priča izvor blizak pevačici za Informer.

https://www.instagram.com/p/Bx6sNuDAOXI/

Anastasiju je iznenadio dečko ogromnim buketom cveća.

- Đorđe se izgubio na neko vreme iz vile i pojavio se tačno u ponoć sa crvenim ružama, tortom i ljubavnom čestitkom, zbog koje su Tasi zacaklile oči. Slavljenica je blistala, videlo se da je baš srećna i zadovoljna. Njen momak se potom nije odvajao od Tase, celo veče su igrali, ljubili se... Kada je Joksimović video koliko su zaljubljeni, posvetio im je pesmu "Žena za sva vremena". U tom trenutku na podijumu im se pridružila i Željkova supruga Jovana - kaže izvor pomenutog lista.

https://www.instagram.com/p/Bx5sAEwhwrL/

Ceca Ražnatović je među prvima Tasi u ponoć čestitala rođendan. Ona je najpre pozvala ćerku, a zatim je na Instagramu okačila njenu fotografiju iz detinjstva. "Moja krofnica napunila 21 godinu", napisala je folk diva pored slike. Ceca je odlučila da ćerku časti rođendanskom žurkom u Beogradu, koju će organizovati 30. maja u jednom beogradskom restoranu. Pevačica će za to veselje iskeširati 10.000 evra, pozvaće čak 120 gostiju, a zabavljaće ih Sloba Radanović.

Anastasija je već sedam dana na Mikonosu, gde je povela dečka i desetak prijatelja kako bi daleko od očiju javnosti mogli da se provesele. Ona je za ovo putovanje pukla čak 30.000 evra. Htela je da pamti ovaj rođendan do kraja života, pa je iznajmila luksuznu vilu, koja dnevno košta 3.000 evra.

Oni su se po ceo kupali, sunčali, a noću su ludovali na ostrvu poznatom po žurkama. Za kraj putovanja iz snova usledila je žurka na svadbi njene dobre drugarice, na kojoj su se toliko dobro proveli da već sada planiraju ponovo negde zajedno da otputuju.

hellomagazin.rs Instagram/raznatovicanastasija

Pročitajte još