Svi detalji spektakularne rođendanske žurke Anastasije Ražnatović: Bajkovit enterijer, raskošna haljina i poseban dres kod

Svi detalji spektakularne rođendanske žurke Anastasije Ražnatović: Bajkovit enterijer, raskošna haljina i poseban dres kod

30/05/2019

0


Anastasija Ražnatović uveliko priprema proslavu 21. rođendana, koja će se desiti večeras u restoranu "Topčiderac", a majka Svetlana Ceca Ražnatović za taj dan pripremila joj je posebno iznenađenje. Izvor blizak Anastasiji je otkrio o čemu se zapravo radi.


Anastasija voli kako Sloba Radanović peva i upravo zato Ceca ga je pozvala da tog dana uveseljava goste mlade slavljenice, što je on s radošću prihvatio. Osim njega, pevaće i njihova dobra prijateljica Aleksandra Dabić, koja je uvek prisutna na slavljima Ražnatovića", kaže izvor za "Srpski telegraf" i otkriva još neke detalje luksuznog slavlja.


-Planirano je 150 zvanica, a na predlog dekoratera, koji je Anastasija prihvatila, sve će biti u belo-roze tonovima. Bukvalno će sve biti kao u bajci, a Tasa će sigurno biti princeza večeri. Tijana Todorović specijalno za slavljenicu kreirala je haljinu, baš nalik na princezu, rekao je izvor i dodao:


Cela žurka je inače Cecin poklon. Neće biti vatrometa, ali će biti nekih specijalnih torti. Obavezan je dres-kod, tako da će muškarci biti u odelima, a devojke u dugim haljinama. Kažem vam, biće to veličanstvena noć za Anastasiju, ali i sve prisutne. Osim ovoga, dobro obavešten izvor nam je otkrio da se Anastasija vratila sa Mikonosa i da je posebno uzbuđena zbog ove glamurozne proslave u Beogradu."

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Arhiva Hello!/Instagram

Najnovije vesti