Anastasija Ražnatović nije zaštićena: Ima mnogo ludaka, pogotovo kada si izložen javnosti

Anastasija Ražnatović nije zaštićena: Ima mnogo ludaka, pogotovo kada si izložen javnosti

Autor: | 10/07/2019

0

Mlada nada muzičke scene i naslednica folk dive Cece Ražnatović, čvrsto korača estradnom stazom uspeha, ali se u isto vreme suočava i sa neprijatnostima koje izlaganje javnosti sa sobom nosi.

Anastasija Ražnatović se pojavila na promociji duetske pesme Maye Berović i Ace Lukasa - "Problem", u izazovnoj, ali i romantičnoj haljini koja je pobrala mnoge komplimente, a onda je za Telegraf ispričala i da se i ona, kao i njena mama, suočila sa nekim neprijatnim situacijama.

https://www.hellomagazin.rs/moda/stil-poznatih/haljinu-od-roze-perja/

- Pa ima mnogo ludaka, pogotovo kada si izložen javnosti, kada si javna ličnost. Baš ima dosta ljudi koji su zaista bolesni i krenu da budu opsednuti vama... Dešavalo mi se svašta, ne mogu da kažem situacije, ali su mi na društvenim mrežama slali svakakve poruke. Nikada nisam obraćala pažnju na to zato što podelim ljude na jedne i na druge. Ne mogu da kažem da sam imala neprijatnu situaciju da mi je neko prišao i nešto uradio, nije, samo su bile te neprijatne poruke. Ali Bože moj, mislim, to se dešava i devojkama koje nisu poznate - priča Anastasija koja je za progonitelja svoje majke saznala tek kada je čitav problem bio rešen.

- Nije me zabrinula situacija jer sam to saznala nakon toga što se sve rešilo i kada je taj čovek odstranjen, da tako kažem. Nisam se zabrinula jer znam da je sve kako treba. Da sam to znala dok se to dešavalo verovatno bih se zabrinula više - rekla je mlada pevačica koja je objasnila i kako se njena majka osećala kada je napustila roditeljski dom i započela samostalan život.

- To je normalno, živimo zajedno ceo život, normalno da će da joj bude krivo, majka mi je. U jednom momentu svakako mora da dođe taj trenutak kada ću da se osamostalim i živim sama, ona je to znala. Sa jedne strane joj je krivo, sa druge strane je ponosna, to je neki sledeći korak ka odrastanju, ka svemu - rekla je Anastasija u razgovoru za Telegraf.

hellomagazin.rs ATA Images