Anastasija Ražnatović razmišlja o venčanju, ali mama kaže drugačije!

Anastasija Ražnatović razmišlja o venčanju, ali mama kaže drugačije!

Autor: | 16/07/2019

0

Mlada zvezda u usponu Anastasija Ražnatović koja je svojim numerama "Savršen par" i "Rane" dokazala da je njen talenat neosporan, a preko 47 miliona pregleda na Jutjubu i da je njen rad izuzetno kvalitetan, odnedavno je započela samostalan život, daleko od mamine brige, kuhinje...

Iako je navikla na sve privilegije koje svaka ćerka ima dok je u majčinom okrilju, Anastasija priznaje da joj nije teško da se sada samostalno brine o svemu, pa i o nabavci, pijaci...

- Snalazim se dobro, zasad (smeh). Iskrena da budem, jedini problem mi je spremanje hrane jer sam totalni antitalenat za kuhinju (smeh). Ne znam da kuvam i nikada neću naučiti - rekla je Anastasija, a na pitanje kako se hrani, kaže:

- Kada dođe letnji period, onda manje jedem, pa zato i smršam. Uglavnom su to neke salatice i lagani obroci. No, kada je zima i kada su proslave i slave, tada jedem malo više, pa se i ugojim - kaže Anastasija za Alo!.

S obzirom na to da je u dugoj vezi sa biznismenom Đorđem Kuljićem, Anastasija priznaje da bi volela da stane na ludi kamen, ali da joj se ne žuri.

- Majka bi podržala moju odluku da se udam ako bih ja to želela. Ipak, ona smatra da sam mlada za tako veliki korak. Iskrena da budem, i ja to isto mislim - priča mlada zvezda.

Otkako se preselila, sve manje boravi u Cecinoj kući. S druge strane, dešava se da iz jednog razloga skokne do porodičnog doma na Dedinju.

- Dok sam živela sa majkom, često smo menjale garderobu. Sada to nije slučaj jer sam se ja preselila. Ipak, kada mi nešto zafali, odem do nje i uzmem (smeh) - otkriva Anastasija za pomenuti list.

Anastasiju na društvenoj mreži Instagram prati preko 900.000 ljudi, a većinu čine devojke koje su oduševljene njenim stilom. Iako bi mnogi očekivali da Cecina ćerka kupuje samo skupu garderobu, ona to ne čini.

- Zaista ne patim od toga da li ću kupiti nešto brendirano, volim samo da to dobro izgleda i da mi lepo stoji. Ne mora uvek da se nosi skupa garderoba, a najmanje je bitno koliko nešto košta. Postoje ljudi koji vole da imaju firmirane stvari, pa kupuju fejk brendove, ali dobro, neka svako radi kako misli da treba - rekla je Anastasija.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/ATA Images

Pročitajte još