Devojka u trendu: Koliko zaista  vredi garderoba Anastasije Ražnatović?

Devojka u trendu: Koliko zaista vredi garderoba Anastasije Ražnatović?

Autor: | 17/07/2019

0

Anastasija Ražnatović je sinonim za devojku u trendu, koja živi život o kom sanjaju mnoge njene vršnjakinje. Iako ima tek 21 godinu, pokazala je da je muzički veoma nadarena, što i ne čudi s obzirom na to da joj je majka jedna od najvećih folk pevačica na našim prostorima, Ceca Ražnatović. Anastasija već ima dva hita, a na Instagramu ima preko 900.000 pratilaca .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Dec 23, 2018 at 5:00am PST


Ceo njen život izgleda glamurozno, pa su se mnogi iznenadili - neki i šokirali - kada su je videli kako pazari u radnjama sa kineskom robom. Ona je tada istakla da to čini baš kao i svi drugi, i da ne vidi ništa neobično u tome. Kako je sada istakla za list 'Alo!", u njenom ormaru se ne nalaze samo skupi i brendirani komadi garderobe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Aug 22, 2018 at 11:20am PDT


– Zaista ne patim od toga da li ću kupiti nešto brendirano, volim samo da to dobro izgleda i da mi lepo stoji. Ne mora uvek da se nosi skupa garderoba, a najmanje je bitno koliko nešto košta. Postoje ljudi koji vole da imaju firmirane stvari, pa kupuju fejk brendove, ali dobro, neka svako radi kako misli da treba – rekla je Anastasija.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti