Marina Visković: Kraj emotivne veze nakon 10 godina?

Marina Visković: Kraj emotivne veze nakon 10 godina?

Autor: | 10/10/2019

0

Pevačica Marina Visković nikada nije detalje iz privatnog života delila sa javnošću, pa se tako o njenoj vezi sa Mirkom Vukovićem jako malo znalo. Ona je isticala da njen partner nije deo javnog života, te i da ne želi da njihovu vezu stavlja u prvi plan.

– On nije javna ličnost i poštujem njegovu želju da se ne pojavljuje. Ponosna sam na svoj ljubavni život i smatram da ne treba po svaku cenu da ga stavljam u prvi plan. To je moj najveći uspeh! Ne želim da se javnost bavi mojom vezom, raskidima, pomirenjima, istakla je Marina svojevremeno

Ipak, kako piše domaći mediji,njihova ljubav duga deset godina je prekinuta zbog sve češćih nesuglasica.


– Razgovarali su nedavno i zaključili da tu nema više ljubavi. Zato su rešili da se rastanu kao razumni ljudi. Ostali su u dobrim odnosima, jer su ipak sve i svašta prošli zajedno za ovih deset godina.  Mirko je rekao Marini da može da se osloni na njega šta god da joj treba– rekao je izvor za "Informer".

Iako nije komentarisala ove navode, Marina se oglasila porukom na Instagramu iz koje se može naslutiti da se u njenom životu dešavaju neke promene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Viskovic? (@marina_viskovic_official) on Oct 10, 2019 at 4:30am PDT

– Čovek koji je izašao iz oluje, nije isti kao čovek koji je ušao u oluju. U tome je poenta oluje - stoji u poruci na Marininom profilu.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram/Marina Viskovic

Najnovije vesti