Razvod Anđelke Prpić prate tračevi: Da li je moguće da je ovo istina?

Razvod Anđelke Prpić prate tračevi: Da li je moguće da je ovo istina?

21/07/2020

0

Razvod Anđelke Prpić već neko vreme glavna je tema domaćih medija. Ipak, kako se glumica nije oglašavala povodom navoda o kraju devetogodišnjeg braka, počeli su tračevi.

Prvo što smo saznali o Darija i Anđelke odnosu je da više ne žive zajedno i da je to početni korak ka brakorazvodnoj parnici.

‒ U jednom trenutku kod njih je očigledno došlo do prezasićenja. Svako se trudio da u svom segmentu poslovnog života pruži maksimum. Anđelka je odlazila na probe, držala predstave širom Srbije i išla na turneje po evropskim gradovima, dok je Dario radio na svom biznisu u ugostiteljstvu i pokušao da bude uspešan u poslu. Presudan momenat u njihovom braku bio je kada su se emocije posle niza godina ugasile. I svako je želeo da nastavi put i započne novo životno, ali i ljubavno poglavlje. Početkom godine usledio je razgovor između Anđelke i Darija, kada je svako izneo svoje viđenje situacije u kojoj su se zatekli, te je jedino rešenje za njih bio razvod ‒ rekao je izvor blizak paru za „Blic“.

Pročitajte: Glasine o razvodu su istinite? Anđelka se sa sinom odselila iz porodičnog doma

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Dec 26, 2019 at 2:23am PST


Budući da je Anđelka u poslednje vreme prilično aktivna na društvenim mrežama pomislili smo da je lepoj glumici sporazumni dogovor o razvodu prijao. Naime, ona se sa sinom Jakšom povukla u prirodu kako bi sredila misli o životnoj fazi kroz koju prolazi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Jul 20, 2020 at 10:51am PDT

A dok se ona šeta po planinama Beogradom kolaju tračevi. Jedna od glavnih vesti vezanih za razvod jeste da je kamen spoticanja treća osoba.

Anđelka je, naime, u jednom intervjuu navela da je muž smatra nezanimljivom i da je ona privatno dosta drugačija od uloga koje tumači. Sada domaći mediji navode da je Dario našao osobu sa smislom za humor koji više odgovara njegovom senzibilitetu. Ako je verovati navodima, Dario je Anđelku prevario sa voditeljkom Avom Karabatić, koja je bila čest gost u njegovom restoranu.

‒ U poslednjih godinu dana Anđelkin brak bio je na klimavim nogama. Iako su njih dvoje odsustvo pažnje i ljubavi pravdali time da previše rade i da zbog toga, navodno, ne mogu da se posvete jedno drugom, stvarnost je drugačija ‒ rekao je za „Alo“ izvor blizak porodici.

Pročitajte: Anđelka Prpić - Dario mi je odmah zapao za oko, ali sam ga slagala da radim u banci!

- Po gradskim krugovima odavno se spekulisalo da je Dario neveran svojoj ženi, ali ona u te priče nije verovala. No pre nekoliko meseci do nje je došla priča da se njen muž povremeno viđa sa hrvatskom starletom Avom Karabatić, koja je čest gost u njihovom restoranu u centru grada. Kada je malo više obratila pažnju na te informacije, shvatila je da nije reč samo o običnom tračarenju.

Anđelka je posle bračnog sloma odlučila da napusti porodičnu kuću na Zvezdari i preselila se u zajednički stan, koji su ona i Dario kupili s ciljem da ga izdaju. Ukoliko su ovi tračevi istiniti, Anđelki će trebati neko vreme da se oporavi od svega. A s obzirom na težinu navoda, nije ni čudo što je glumica odlučila da se još neko vreme ne oglašava na temu razvoda.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković ATAImages, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti