Obrisala je sve mreže i nestala iz javnosti: Ovako danas izgleda jedina sestra Filipa Živojinovića

Obrisala je sve mreže i nestala iz javnosti: Ovako danas izgleda jedina sestra Filipa Živojinovića

Autor: | 12/11/2023

0

Sestra Filipa Živojinovića nestvarna lepotica

Imati brata ili sestru veliko je bogatstvo, i s te strane gledano Filip Živojinović je bogat čovek. Njegova braća po ocu, Stefan i Viktor Živojinović, često su tema medijskih napisa, ali malo je poznato da mu je majka podarila brata Marija i sestru Ivu.

Instagram

 

Prva supruga Slobodana Živojinovića Zorica u mlađim danima važila je za jednu od najlepših Beograđanki.

Pročitajte: Jedni su pričali da joj je preotela Bobu, drugi da je Filipa podigla kao sina, a evo šta Zorica Nakić posle svega misli o Breni

Sa Bobom Živojinovićem, u to vreme najpoznatijim jugoslovenskim teniserom, provela je nekoliko godina, a sina Filipa rodila je 1985. 

Ilustrovana politika

 

Zorica je za drugog muža izabrala ništa manje uspešnog sportistu, košarkaša rodom iz Rijeke, Ivu Nakića koji je, kada su se sreli, nosio dres „Partizana“.

Put ga je kasnije vodio širom sveta, a supruga je uvek bila uz njega.

Arena sport printscreen

 

Sin Mario nasledio je od oca „košarkaški gen“, pa je i sam prilično uspešan pod obručima. Igrao je za „Partizan“, „Real Madrid“, a sada nastupa za „Andoru“.

Filip je posebno vezan sa svoju sestru Ivu. Njih dvoje su izuzetno bliski, te koriste svaku priliku da provode vreme zajedno. Takođe, sjajno se slažu i u poslu, te je Iva radila i kao kostimograf na filmu koji je stvarao njen brat, a poslednji put smo imali prilike da je vidimo na Filipovom Instagramu i možemo slobodno reći izgleda nestvarno..

Pročitajte: Ostavila je Bobu i udala se za poznatog košarkaša: Filip Živojinović brata i sestru po majci obožava, upoznajte Maria i Ivu

Mnogi komentarišu da imaju isti osmeh, ali i da su po prirodi veoma slični. A svaki put kada Filip objavi sliku sa njom, ispod nje se pojavi more pohvala i komplimenata na Ivin račun.

 

 

Sestra Filipa Živojinovića nestvarna lepotica

Zorica i Boba uspeli su ono što je malo kome pošlo od ruke, da posle razlaza ostanu u prijateljskim odnosima. Zajedno su brinuli o sinu, koji je posle razvoda ostao da živi sa ocem, a kad god bi se postavilo pitanje šta li Lepa Brena misli o prvoj Bobinoj izabranici, ona bi objavila fotografiju sa zajedničkog ručka, i tako pokazala da nema mesta tračevima.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti