Nina Seničar iskreno o svojoj prošlosti, jedan susret promenio je sve: Vodila sam dva paralelna života

Nina Seničar iskreno o svojoj prošlosti, jedan susret promenio je sve: Vodila sam dva paralelna života

Autor: | 03/08/2023

0

Život Nine Seničar je za film

Nina Seničar nije krila da je odlično zarađivala tokom svojih studija u Italiji, jer je slučajno uplovila u manekenske vode. To joj je potpuno promenilo život, a sve je zavisilo od jednog razgovora sa moćnikom u industriji.

Instagram

 

Naime, voditeljka i glumica je upoznala ujninog prijatelja dok je studirala u inostranstvu, koji je bio vlasnik velike modne agencije u Milanu. Kada joj je prvi put prišao sa idejom da urade probno slikanje, Nina ga je odbila.

Pročitajte: Mislili ste da je u Americi samo luksuz? Dobro pogledajte gde Nina Seničar živi sa mužem, konačno imamo dokaz njihovog pravog života (FOTO)

 

– Predložio mi je da uradimo probno slikanje, ali sam mu rekla da nemam vremena jer moram da učim. Međutim, nekako smo se uskladili i fotkala sam se. Ubrzo sam dobila prvi posao, reviju donjeg veša. Zaradila sam hiljadu evra za jedan dan – navela je Nina u emisji „Balkanskom ulicom“.

Getty Images

 

Dodala je da je novac od modelinga pružio finansijsku slobodu i da je uprkos pristojnoj sumi honorara ipak bila maksimalno štedljiva tokom studija.

Pročitajte: Doručak supermodela - Uz recept Nine Seničar imaćete liniju iz snova (video)

– To je bilo mnogo para za mene, jednu studentkinju. Ta ekonomska sloboda mi je dala krila, mogla sam lepo da planiram život. Živela sam dva paralelna života, sa jedne strane živela sam u sobici u skomnom studentkom domu, a sa druge strane gradila sam uspešnu karijeru i sretala razne profile ljudi, koji imaju avione, kamione... Rešila sam da čvrsto stojim na zemlji i da guram fakultet koji mi je bio prioritet – zaključila je Nina Seničar, koja je i magistrirala ekonomiju i menadžment u umetnosti i kulturi.

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti