Nema laži, nema prevare! Sonja Lazetić pokazala kako zaista izgleda telo žene koja je rodila troje dece FOTO

Nema laži, nema prevare! Sonja Lazetić pokazala kako zaista izgleda telo žene koja je rodila troje dece FOTO

Autor: | 20/07/2023

1

Sonja Lazetić u kupaćem kostimu za neverovati

Ko bi rekao da ova žena ima više od četrdeset godina i troje punoletne dece?! Sonja Lazetić objavila je fotografije sa bazena, na kojima pozira u minijaturnom bikiniju, kojima je sve ostavila bez teksta.

Instagram

 
 

Supruga Nikole Lazetića ne samo što se može pohvaliti mladalačkim licem, bez ijedne bore, već i besprekornim telom i manekenskom linijom. Zaista je teško poverovati da je rodila troje dece, koja su već odrasli ljudi.

Pročitajte: Manekenska linija Ane Ivanović posle trećeg porođaja, fotografija otkrila sve

Iz prvog braka Sonja ima Nikolinu, Elenu i Andriju, dok Nikola ima sina Luku. Skladna šestočlana porodica živi u zgradi na Dedinju, gde svako ima svoj stan.

Instagram

 

‒ U manjoj zgradi kupili smo sve stanove, preuredili ih u kuću i podelili se po spratovima. Luki i Andriji pripalo je prizemlje, na prvom spratu je prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, Sonja i ja smo na drugom spratu, a devojčice na trećem. Svako je dobio svoj kutak, za šta sam bio zadužen ja, a odluke o uređenju donosili smo zajedno ‒ otkrio je u jednom intervjuu nekadašnji fudbaler, koji je od 2011. godine sa Sonjom u srećnom braku.

Kako izgleda dom Sonje i Nikole Lazetića pogledajte OVDE

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
fica 23:44 20.07.2023
Odgovori

Ovako izgleda telo osobe koja samo o tome brine. Lice joj je kao u vanzemaljca.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još