Bio je poslednja velika ljubav Vesne Zmijanac: Slomio joj srce, zaljubio se u mlađu i dobio dete FOTO

Bio je poslednja velika ljubav Vesne Zmijanac: Slomio joj srce, zaljubio se u mlađu i dobio dete FOTO

08/12/2022

0

Vesna Zmijanac sa njim nije imala sreće u ljubavi

Venčaćemo se do kraja godine, najavljivao je 2011. biznismen Željko Rstić, izabranik Vesne Zmijanac, sa kojim je pet godina bila u vezi. To se ipak nije desilo, a njihova ljubavna priča proticala je u znaku prozivki od strane Rstićeve bivše supruge Marine, koja je tvrdila da ih je popularna pevačica razdvojila.

‒ Željko i ja imali smo dogovor da on zahvaljujući vezi sa Vesnom promoviše našu građevinsku kompaniju, ali su se oni malo zaigrali.

Pročitajte: Onom koji me je zvao Veco - Ljubav Vesne Zmijanac i moćnog političara bila je javna tajna, isplivalo svedočanstvo fatalne veze

Arhiva Hello!

 

‒ Daleko od toga da je Vesna kriva za naš razvod. Mi smo se razveli još 2006. godine. Sve što je ostalo iza našeg braka je dvoje divne dece, sa kojima Vesna ima odličan odnos ‒ govorio je Željko. Na novinarska pitanja zbog čega je Marina izašla u javnost sa tim optužbama njegovo obrazloženje je glasilo:

‒ Ostala žena bez para, a naučila da živi lepim životom. Zabolelo ju je što više ne stanuje u mojoj kući u Kosjeriću, a najviše to što nema novca, a nekada je menjala automobile kao cipele. Ne bih da pričam zbog čega sam se oženio, ali to nisam učinio iz ljubavi. Svakome je dozvoljeno da pogreši, pa tako i ja priznajem da sam pogrešio.

Pročitajte: Vesna prvi put o braku sa Kemišom - Samo sam sa njim imala svadbu i bila mlada...

Arhiva Hello!

 

‒ Kada neko ide tamo gde ide, a u ovom slučaju kod mene, znači da mu nešto nedostaje kod kuće ‒ bila je jasna Vesna Zmijanac, koja je oduvek važila za fatalnu zavodnicu. Iako je Željko bio mlađi od nje 14 godina, to joj nije mnogo smetalo.

Kada je njena i Željkova veza stigla do kraja, ponovio se sličan scenario kao sa Marinom, pa su jedno o drugom govorili nimalo lepim rečima. Bilo je i pokušaja pomirenja, a u međuvremenu se on viđao i sa drugim ženama; pevačicom Zlatom Petrović i voditeljkom Tamarom Stojmirov.

Na kraju je upoznao Marijanu, sa kojom je pre neku godinu dobio ćerku Nikoletu.

Pročitajte: Vesna Zmijanac prevarila vreme - Folk zvezda sa novom frizurom izgleda kao u danima najveće slave FOTO

Facebook

 

Ako je suditi po Željkovim fotografijama na Fejsbuku nije se mnogo promenio, osim što ima nešto dužu kosu, odnosno drugačiju frizuru.

Facebook

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović

Slične Vesti

Pročitajte još