Pomirenje Severininih bivših uzdrmalo je region, a sada je Keba otkrio istinu o njihovoj svađi, ovo niko nije očekivao

Pomirenje Severininih bivših uzdrmalo je region, a sada je Keba otkrio istinu o njihovoj svađi, ovo niko nije očekivao

30/11/2022

0

Keba otkrio kakav je odnos Igora Kojića i Milana Popovića

Kada je pre nekoliko meseci odjeknula vest da su Igor Kojić i Milan Popović zakopali ratne sekire i otpočeli prijateljstvo, javnost je ostala u šoku. Mnogi su smatrali da je njihovo druženje neprimereno zbog Severine, ali oni se na to nisu obazirali.

Pročitajte: Igor Kojić prvi put o Severini, pomirenju sa Milanom i crnoj sveći - Nadam se da će se otrgnuti iz kandži zla

Instagram

 

Popović je nedavno razjasnio kako je došlo do njihovog pomirenja.

- Na plaži smo bili, na večeri, pa na doručku, bukvalno smo sedeli jedno pored drugog, rame uz rame. Onda je Igor rekao: "Oprosti ako je bilo nešto, ja sam završio s tom pričom”. Zahvalan sam njemu i porodici Kojić jer su bilu tu - rekao je Milan.

I Igor Kojić je rekao da su sve nesuglasice ostavili iza sebe, najviše zbog Severininog i Milanovog sina Aleksandra, a sada se na ovu temu oglasio i Igorev otac Dragan Kojić Keba.

Pročitajte: Velika ispovest Milana Popovića - Igor Kojić mi je sve priznao, ovo je istina o crnoj sveći koju je palio ispred moje kuće

Instagram printscreen

 

- Ja ne znam ni da su se oni svađali, pa sad da se mire. Suvišna je reč pomirenje. Moj Igor i Milan su sve objasnili, svaka moja reč je suvišna - ispričao je Keba za emisiju “Premijera”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti