Milan Popović u suzama: Viđamo se u Kebinoj porodičnoj kući, žao mi je što ja nisam bio taj...

Milan Popović u suzama: Viđamo se u Kebinoj porodičnoj kući, žao mi je što ja nisam bio taj...

17/11/2022

0

Milan Popović gostovao je prošle nedelje u emisiji Sceniranje na televiziji Kurir, gde je kroz suze govorio o Severini, njihovom sinu Aleksandru, ali i o druženju sa Igorom Kojićem.

Tom prilikom istakao je da je sa porodicom Kojić izgradio prijateljski odnos i javno im zahvalio što su preuzeli njegovu (očinsku) ulogu dok su Severina i Igor bili u braku.

Pročitajte: Igor Kojić prvi put o Severini, pomirenju sa Milanom i crnoj sveći - Nadam se da će se otrgnuti iz kandži zla

Kurir TV printscreen

 

– Viđamo se kod Kebe u porodičnoj kući. Olja je odlična domaćica, Aleksandar voli da provodi vreme kod njih. Javno im zahvaljujem što su pomogli, što su preuzeli moju ulogu. Meni je žao što ja nisam bio taj, ali oni su bili tu. Ovako se osećaju i drugi očevi kojima je onemogućeno da budu sa svojom decom. Žao mi je što je tako – rekao je Popović.

Pročitajte: Kebu slomile emocije, kroz suze priznao sve što mu je na duši - Severina je prošlost, ali Aleksandar mi strašno nedostaje

Dejan Milićević

 

Podsetimo, posle nekoliko godina zategnutih odnosa, Milan je sa Igorom Kojićem prošlog leta sklopio primirje, a u međuvremenu su čak postali dobri prijatelji.

 – Za mene je Igor bio važna osoba jer je najviše vremena provodio s Aleksandrom. Sudske tužbe koje sam podnosio bile su u interesu zaštite dobrobiti mog deteta. Mnogi komentarišu slučaj paljenja sveće i pitaju o tome. Postoji razlog zašto je to učinio. Oprostio sam mu jer nije znao šta radi u tom trenutku, zapravo, bio je prisiljen da to učini – ispričao je Milan za hrvatski Story.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Kurir TV printscreen

Slične Vesti