Više je nećete gledati istim očima, Severinina sestra kroz suze: Nasrtati stalno na porodicu, učiteljice, bivše partnere, teško je....

Više je nećete gledati istim očima, Severinina sestra kroz suze: Nasrtati stalno na porodicu, učiteljice, bivše partnere, teško je....

31/08/2022

0

Severinina sestra otvorila dušu 

Severina Vučković od juče proživljava pravu dramu. U utorak poslepodne policija ju je dočekala na zagrebačkom aerodromu. Povod je bila porodična svađa Severine i sestre Marijane u stanu u Splitu, pred očima njihove majke.

Pročitajte: Drama - Severina uhapšena posle tuče u porodičnom domu

Instagram printscreen

 

Pošto ju je sestra prijavila, Severina je tvrdila da je ona ta koja je napadnuta, a u medijima su objavljene fotografije na kojima pevačica pokazuje svoje povrede. Majka Ana stala je na Severininu stranu, rekavši da se Marijana bacakala po stanu.

Severinin PR u vezi sa incidentom izjavila je da je Marijana pevačici pokidala ogrlice s vrata i razbila telefon. Komšije u Splitu ispričale su medijima da je Marijana po zgradi galamila da će iskrvariti.

Severinina sestra ne želi da ćuti 

Marijana Popović za „Dnevnik“ „Nove TV“ ispričala je svoju verziju i odmah navela da je u vrlo teškom stanju.

‒ Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i ne želim komentarisati plaćene i sramne tekstove od PR tima dotične. Teško je porodici s nekim ko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i lečenju. Prostituisati svoju ličnost medijski na štetu i obraz svoje porodice još je jedan devijantan psihološki put dotične ‒ ispričala je Marijana i nastavila u jednako optužujućem tonu.

Pročitajte: Nagađalo se, a sada evo i dokaza - Severinini bivši se udružili protiv nje (foto)

Facebook printscreen

 

‒ Nasrtati stalno na porodicu, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere... Nije to čista glava, a institucije već prethodna četiri meseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju ništa nisu preduzele. Zato je ovo sinoć bila posledica napada kroz nesagledavanje ovih posledica na moju raniju prijavu socijalnom centru „Maksimir“ i upravnici Jasni Cesarec, MUP-u „Maksimir“ i DORH-u.

Marijana je ispričala da je u više navrata dobijala preteće telefonske poruke. Kaže da ih je dostavila svim ustanovama.

Pročitajte: Mrze se, ali liče jedna na drugu - Ovo je Severinina sestra Marijana zbog koje je uhapšena

Milovan Knezević

 

‒ Ovo sada je posledica nemara. Zahvaljujem državnim ustanovama, Ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske, javnom tužitelju, DORH-u, što sam se branila od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu od agresivne i mentalno upitne osobe. Ubosti člana porodice i ne pozvati Hitnu pomoć je naum s kojim je došla. Jadna je država kad dopušta da ovakve osobe javno deluju ‒ zaključila je Marijana Popović.

Severinin advokat Jasminka Biloš rekla je kako Severina nije bila uhapšena i da je na slobodi. Dala je izjavu policiji u vezi sa kaznenom prijavom koju je protiv nje podigla njena sestra. I Severina će protiv sestre podneti kaznenu prijavu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti