Sedam godina mlađi biznismen: Biljana Srbljanović konačno pokazala tajanstvenog partnera, ovo je dokaz koliko su srećni (foto)

Sedam godina mlađi biznismen: Biljana Srbljanović konačno pokazala tajanstvenog partnera, ovo je dokaz koliko su srećni (foto)

Autor: | 06/08/2022

4

Ljubav Biljane Srbljanović je on

Kod Biljane Srbljanović se stalno nešto dešava. Žena koja uvek ima šta da kaže i ne ustručava se da iznese svoje mišljenje, svidelo se ono nekome ili ne, oglasila se na Fejsbuku i otkrila da joj je blokiran nalog na Tviteru.

“Uspela sam da me zablokiraju i na Tviteru, što je Šone pozdravio rečima “ima boga”, a ja se, repić podvijen pod noge, vratila na ovu mrežu dok me ponovo ne isteraju”, napisala je u objavi, uz koju je stavila i fotografije sa letovanja na kojima je sa misterioznim Šonetom.

Pročitajte: Baš je zgodan - Ovo je misteriozni partner Biljane Srbljanović sa kojim godinama živi i obožava njegovu decu (foto)

Facebook

 

Reč je o Nenadu Saviću, sedam godina mlađem biznismenu iz Beograda, sa kojim je počela da se viđa nakon razvoda od prvog supruga.

Iako je njen profil na Fejsbuku otvoren pod prezimenom Keller, Biljana se od francuskog diplomate Gabrijela Kelera razvela 2014, posle osam godina braka.

Pročitajte: Mesecima ne žive zajedno - Razvode se Svetozar Cvetković i Jelena Đokić

Facebook

 

Sa Nenadom, ili, kako ga zove, Šonetom, prvi put je javno pozirala na otvaranju izložbe Henrija Mura u Narodnom muzeju. On je, pre nego što je upoznao Biljanu, bio oženjen i ima ćerku, sa kojom je njegova izabranica u odličnim odnosima.

Facebook

 

Komentari (4)

Loading
Aca 07:42 07.08.2022
Odgovori

Bila starleta, čobanica, pevaljka, glumica ili ( kvazi) intelektualka kvaliteti za djuvegiju se kavaljer sa punim budjelarom( dzaba pare ako je stipsa), moc i uticaj i pozeljna je i mladost ( to je ok) da moze da zapne a ako je nema naci ce se honorarac. E sad u zavisnosti sa kojim krugovima se druzi moze malo elokvencije i prodaje magle. Nego mislim se, sreca pa mi fali love pa ne moram da se bajem sa slicnima.

Jasna 15:41 07.08.2022
Odgovori

Zelim im mnogo srece. Biljanine kolumne su sjajne, iako cesto ne delimo isto misljenje.

Topuz 23:30 07.08.2022
Odgovori

Volim Biljanu. Ružno je da o bilo kom sudimo na osnovu fizičkog izgleda, ali Biljana, ti si (po meni riba) zgodna, lepa, iteligentna, neobična, čudna..., i pored tebe mogu da zamislim, samo nekog sličnog muškarca. Izvinjavam se Šonetu.

hellomagazin.rs hellomagazin