HELLO! otkriva: Žika Jakšić smuvao bivšu ženu poznatog fudbalera, ovo je fatalna Tijana (foto)

HELLO! otkriva: Žika Jakšić smuvao bivšu ženu poznatog fudbalera, ovo je fatalna Tijana (foto)

13/06/2022

0

Devojka Žike Jakšića iza sebe ima brak sa poznatim fudbalerom

Da ljubav ne zna za godine još jednom je dokazao Žika Jakšić koji je posle razvoda od Dajane Paunović ponovo u vezi sa dvadeset godina mlađom devojkom. Sada znamo i ko je misteriozna brineta koja je ukrala srce producenta i voditelja emisije „Nikad nije kasno“.

Pročitajte: Nova ljubav ga je baš dovela u red - Prve fotografije atraktivne advokatice koja je zarobila srce Žike Jakšića (foto)

Instagram

 
 

Kako HELLO! ekskluzivno saznaje, devojka Žike Jakšića zove se Tijana Mijailović, iz Kraljeva je i bila je u braku sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde sa kojim ima sina.

Na Instagramu se potpisuje kao „The mother of dragon“ (majka zmaja), a osim toga u opisu profila stoji da se bavi ekologijom i menadžmentom, kao i da je članica UNESCO-a.

Pročitajte: Dajana, gledaš li, učiš li? Posle dva meseca ljubavi sa novom devojkom, Žika Jakšić DONEO ODLUKU KOJA ĆE IM PROMENITI ŽIVOT

Instagram

 

Žika i Tijana u javnosti su se prvi put pojavili prošle nedelje na jednoj privatnoj zabavi, a Jakšićev prijatelj otkrio je da ga je nova ljubav „dovela u red“.

‒ Žika se opasno zaljubio, ona nije javna ličnost i uopšte ne želi da se povlači po tabloidima. S obzirom na to da radi ozbiljan posao takva vrsta marketinga joj ne treba... Od pre šest meseci sve više su počeli da se sreću i izlaze zajedno i desile su se „varnice“. Žika je bio taj koji je morao nešto više da se potrudi... Ma nova ljubav ga je baš dovela u red, često se sa njim šalimo kako ne sme da mrdne od devojke. 

Instagram

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Zoran Kuzmanović Munja