Sa decom napustila porodični dom: Razvela se Sonja Kolačarić

Sa decom napustila porodični dom: Razvela se Sonja Kolačarić

Autor: | 02/04/2022

0

Razvod Sonje Kolačarić je istina

Tiho, bez burnih reakcija i teških brakorazvodnih parnica dogodio se razvod Sonje Kolačarić. Atraktivna glumica i njen emotivni partner direktor dizajn studija Andrej Ivančević stavili su tačku na svoj brak, daleko od medijske pompe, uz dogovor da će nastaviti vrlo odgovorno i s puno ljubavi da odgajaju dvojicu sinova.

Pročitajte: Novi početak - Sonja Kolačarić oduševila (foto)

Petar Đorđević

 

- Trudim se da kod sinova iskorenim eventualo grubu narav koju bi mogli da imaju, s obzirom na njihovo balkansko poreklo. U isto vreme, nikako ne bih volela  da budu premekani i zavisni od mamine suknje doveka. Dakle, radimo i na nežnosti i na čvrstini, a najviše na rasuđivanju kad ih primeniti - rekla je nedavno za štampano izdanje magazina Story glumica, koja se za oca svoje dece udala u septembru 2008. godine sa idejom da kraj njega dočeka starost.

Bračne zavete ona i njen već sada bivši izabranik razmenili su u manastiru Feneka, da bi slavlje sa prijateljima i porodicom nastavili u jednom prestoničkom restoranu. Uprkos velikoj ljubavi i pokušajima da brak spasu pre izvesnog vremena shvatili su da im više ne ide, te da je najbolje rešenje po oboje i za decu da se raziđu, što su i uradili.

Pročitajte: Petica za stil - Miloš Timotijević i Sonja Kolačarić oduševili odevnom kombinacijom, sa ovom bojom teško je pogrešiti

Razvod Sonje Kolačarić vratio je pred kamere dramsku umetnicu, koja se posle porođaja, a tokom braka sa Ivančevićem, povukla potpuno iz glume. Danas je možemo gledati u nekoliko vrlo atraktivnih projekata seriji "Močvara", filmovima "Ključ" i "Nečista krv".

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još