Kandže zle sudbine: Aljoša Vučković borio se do poslednjeg atoma snage da sačuva ćerkin život

Kandže zle sudbine: Aljoša Vučković borio se do poslednjeg atoma snage da sačuva ćerkin život

30/04/2021

2

Ćerka Aljoše Vučkovića bila je na dnu, glumac je davao poslednje atome snage da joj sačuva život

Da život zaista ume da piše romane dokaz je i glumac Aljoša Vučković koji je, nažalost, iskusio ono čega se svaki roditelj pribojava. Njegova mezimica, ćerka Leana, u jednom trenutku svog života skrenula je s puta i kao veoma talentovana glumica ušla u mračan svet narkotika. 

Leana se godinama borila sa zavisnošću, a poznati glumac davao je sve od sebe da je izvuče iz ralja narkomanije i spase joj život.

Pročitajte: Aljoša Vučković je zbog opake bolesti rekao zbogom glumi, ali sada stižu prelepe vesti

Ćerka čuvenog glumca Aljoše Vučkovića, Leana Vučković, 1999. godine upisala je Fakultet dramskih umetnosti, zajedno sa Slobodom MićalovićKatarinom RadivojevićAnom Franić, Milošem VlalukinomMarijom Vicković... Pripadala je klasi Predraga Bajčetića i bila jedna od najtalentovanijih u njoj, ali onda je njen život krenuo nizbrdo. Počela je da koristi narkotike i da malo po malo gubi tlo pod nogama. 

Ćerka Aljoše Vučkovića imala je ogromnu ljubav porodice 

Njeni roditelji bili su očajni, ali se nisu predavali i verovali su da spas, ipak, postoji. Leana je vodila dugogodišnju borbu sa zavisnošću od narkotika, a kako piše "Stil" na kraju je završila u zatvorskoj bolnici na odvikavanju. Svi napori porodice Vučković tada nisu urodili plodom, pa je odlukom suda Leana bila privedena na obavezno lečenje od teškog oblika bolesti zavisnosti.

- Ono što mogu da kažem jeste to da moja ćerka nije u zatvoru, već na lečenju zatvorenog tipa. Mislim da bi svi ljudi trebalo da puste pojedince i njihove najbliže da svoje probleme rešavaju sami i onako kako najbolje umeju – izjavio je tada glumac za "Story".

Pročitajte: Aljoša Vučković - Bolestan sam i ne osećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim (video)

ATA Images

 
 

- Ne čini drugome ono što ne bi želeo da neko drugi uradi tebi, jedna je od glavnih maksima kojih bi trebalo da se pridržavaju. I danas ih savetujem, ali one odlučuju da li će me poslušati jer ih pored mene vaspitavaju i škola i ulica. Nekada smo mi slušali roditelje zato što smo morali, a danas je to stvar izbora. To što je Leana odlučila da se bavi glumom, sasvim je normalno jer je odrastala uz oca koji se bavi tom profesijom. S druge strane, ne znači da će biti bolja od drugih kolega. I genetika je učinila svoje, pošto je nasledila dosta mojih osobina - ispričao je Aljoša.

Leana se na sreću izvukla iz pakla droge, predaje na Univerzitetu Džon Nezbit, ima dete i čini se da je sredila svoj život.

 

Komentari (2)

Loading
❤️❤️❤️ 14:13 30.04.2021
Odgovori

Lepa vest, puna podrška za Leanu da nastavi život i vrati se glumi. Vrlo je talentovana. Sve čestitke porodici koja je ostala uz nju i svojom ljubavlju joj pomogla da pobedi. ❤️

Srki 08:26 01.05.2021
Odgovori

Želim im svu sreću ovog sveta! Potpuno ga razumem kao oca, čije dete je bilo u problemu. Bilo, ne ponovilo se!

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti