Ceca se vakcinisala na Beogradskom sajmu, evo i kojom vakcinom

Ceca se vakcinisala na Beogradskom sajmu, evo i kojom vakcinom

Autor: | 23/04/2021

1

Vakcinisana Ceca Ražnatović objasnila zašto nije ranije primila vakcinu 

“Ne primati vakcine je društvena katastrofa i neznanje”, izjavila je Ceca Ražnatović još pre četiri godine, kada je bila aktuelna polemika o vakcinaciji dece. To što je tada rekla danas je dokazala. U pola dva je došla u Halu 3 Beogradskog sajma, gde je posle kraćeg razgovora sa medicinskim osobljem primila prvu dozu „Sinofarm“ vakcine. Svoj stav o vakcinama ponovila je neposreno posle vakcinacije:

‒ Smatram da je vakcinacija naša moralna obaveza, jer je to način da zaštitimo pre svega sebe, a potom svoju porodicu, kolege, prijatelje, ali i sve druge ljude sa kojima dolazimo u kontakt. Stalno govorimo koliko smo željni normalnog života, zagrljaja, druženja, veselja... Jedva čekam da ponovo krenem na koncert. Pa, hajde da se svi zajedno potrudimo da to bude što pre.

Pročitajte: Ceca i Veljko pozitivni na korona virus

ATA Images

 

Mnogi su pretekle nedelje iskoristili da vide kako će se koja vakcina pokazati, pa tek onda doneli konačnu odluku. Međutim, Ceca nije imala razlog da žuri zato što su u njenom telu postojala antitela jer je bila zaražena virusom korona. Uz poštovanje propisanih mera, osećala se sigurno. Kada su ona počela da se smanjuju i posle konsultacije sa lekarima, čiju je posvećenost poslu i ovog puta istakla u prvi plan, odabrala je trenutak i vrstu vakcine.

Komentari (1)

Loading
Sava 22:47 24.04.2021
Odgovori

Ja sam prvu dozu primio još 23. januara, niko to nije objavio, zašto je ovo bitno, da zamajavate narod?

hellomagazin.rs hellomagazin