Razvod Melanije Tramp više nije tajna: Fotografija otkrila sve

Razvod Melanije Tramp više nije tajna: Fotografija otkrila sve

Autor: | 26/01/2021

0

Melanija Tramp danima je vodeća tema svih svetskih medija. Naime, pripadnici sedme sile pišu kako prva dama ima "pakleni" plan, koji podrazumeva razvod od Donalda Trampa sa kojim je u braku već šesnaest godina. Klupko je počelo da se odmotava, a glasine je pokrenula izjava Melanijine bliske saradnice, koja je nagovestila razvod Melanije i Donalda Trampa.

– Melanija broji minute do trenutka kada će izaći iz Bele kuće i razvesti se od Donalda – rekla je nedavno Marosa Njuman, bivša bliska saradnica prve dame.

- Ukoliko bi Melanija pokušala da ga osramoti i napusti ga dok je predsednik, on bi našao način da je kazni - kazala je tada za Mirror Melanijina saradnica. 

Ipak, Donald Tramp iz bele kuće izašao je držeći za ruku svoju suprugu. Njih dvoje nagađanja o razvodu nikada nisu komentarisali, a sada je usledio još jedan gest koji ukazuje da je razvod Melanije Tramp za sada samo "nagađanje".

Pročitajte: Svet ne prestaje da priča o Melaniji Tramp - Kako je nekadašnja prva dama uspela da zaseni inauguraciju američkog predsednika?

 

 

Naime, Melanija Tramp, koju svetski mediji ne ostavljaju na miru, od kada je njen suprug izgubio na predsedničkim izborima, danas je objavila fotografiju, koju mnogi shvataju kao demanti svih nagađanja o razvodu.

Na svom zvaničnom "Twitter" nalogu Melanija je objavila fotografiju sa venčanja. Nekadašnja prva dama Sjedinjenih Američkih Država u objavi je označila supruga Donalda Trampa i čestitala mu godišnjicu braka.

Pročitajte: Još jedna modna lekcija sa potpisom Melanije Tramp!

 

 

- Srećna godišnjica braka - napisala je ona.

Na fotografiji koja je nastala 22. januara na Floridi, Melanija izgleda srećnije nego ikada. Tom prilikom nosila je raskošnu sirena venčanicu sa potpisom modne kuće "Dior" i u svog supruga gledala je zaljubljeno, ni ne sluteći da će se šešnaest godina kasnije o njihovom razvodu pisati, kao o vodećjo temi svih svetskih medija.

Čestitka koju je uputila svom suprugu mnoge je zbunila. Iako su svi bili sigurni da će ona biti prva koja napušta "brod koji tone", čini se da Melanija Tramp o razvodu još uvek ne razmišlja i da je svom suprugu već podrška nego ikada pre.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti