Vesna Zmijanac o životu i prolaznosti: Sreća pa ostavljamo iza sebe dobre pesme, na kojima deca uče (video)

Vesna Zmijanac pripada generaciji pevača koji su svojim pesmama obeležili jedno vreme, a njihovi hitovi se i danas s nesmanjenim intezitetom slušaju i vole.

Vesna je nastupila na tradicionalnoj manifestaciji “Gročanske svečanosti”, koja se ove godine održala po 52. put u organizaciji GO Grocka, a tom prilikom je za emisiju Premijera ispričala koliko joj znači kontakt sa publikom.

– Posle pola veka pevanja. Mnogo mi znači, kako ne. Mnogo je lepo, kad se okrenete unazad, znate za šta ste živeli, šta ste ostavili iza sebe – rekla je Vesna otkrivši i kako gleda na ružna sećanja u svom životu, a zatim se prisetila i preminulih kolega koje je mnogo volela.

– Sve pamtim i lepe i ružne. To je život. Ja se šalim kad kažem da imam amneziju, kamo sreće da nemam ovu centrifugu u glavi. Nažalost, nema nas mnogo iz moje generacije, možemo da se nabrojimo na prste. Otišli su nam velikani… Šaban, Sinan, mnogi drugi… Sreća pa ostavljamo iza sebe dobre pesme, na kojima deca uče – ispričala je Vesna.

Zmijanac je otkrila i da joj je ćerka Nikolija Jovanović zabranila da priča javno o unuci Rei, a onda je i uporedila sebe i svoju ćerku.

– Zabranjeno mi je da pričam o unuci. Ja ću samo reći da je slatka, da raste, sve ostale stvari pitajte tatu i mamu, a oni su škrti na rečima. Ja mislim da je Nikolija ista ja, ima izraz kao njena majka i to je dobro. Ima energiju moju, harizmu, izraz lica, dominira scenom… Lako je njoj, ona je i rasla na njoj (sceni) – kroz osmeh je ispričala pevačica.

hellomagazin.rsATA Images

Više o temama: