Venčanje iz snova u Monaku: Unuka princeze Grejs je ovim odala počast svojoj baki (foto)

Kći Karoline, princeze od Monaka, ovog vikenda je izrekla bračne zavete svom izabraniku, filmskom producentu Dimitriju Rasamu. Par, koji već ima sedmomesečnog sina, odlučio je da svoju vezu ozakoni građanskim venčanjem u Prinčevoj palati u Monaku, na istom mestu gde su se 1956. venčali Grejs Keli i princ Renije.

Proteklog vikenda je u Prinčevoj palati u Monaku održano venčanje iz snova 32-godišnje Šarlote Kaziragi, kćeri princeze Karoline, ali i unuke princeze Grejs.

Iako svoju baku nikada nije upoznala, lepa Šarlote, koji mnogi nazivaju naslednicom Grejs Keli po lepoti i gracioznosti, odlučila je na svom venčanju s filmskim producentom Dimitrijem Rasamom da joj oda počast, pa je oko vrata stavila Kartijeovu dijamantsku ogrlicu, koju je njena baka 1956. dobila kao poklon na venčanju s princom Renijeom.

View this post on Instagram

The bride ❤💍 #CharlotteCasiraghi

A post shared by Charlotte Casiraghi (@charlottecasiraghi) on

Ceremonija je održana u subotu i to na istom mestu gde su se te 1956. venčali njena baka i deda, a nakon građanskog obreda i baštenske zabave, 32-godišnja Šarlot Kaziragi i njen pet godina stariji izabranik, slavlje su nastavili u Vili La Vigie, kneževskoj rezidenciji s neverovatnim pogledom na Mediteran.

Za svoj dan iz snova lepa Šarlot odabrala je venčanicu otvorenih ramena, delo pariskog stiliste Džona Nolea, a potom se presvukla u sivu brokatnu haljinu, specifičnu po tri mašne, a koju potpisuje Yves Saint Laurent. Na venčanju je bila prisutna cela monegaška kneževska porodica, uključujući i princa Alberta i njegovu suprugu, princezu Šarlin, koji su tamo stigli s blizancima Gabrijelom i Žakom.

Inače, ovo je za Šarlot Kaziragi prvi brak, dok Rasam već ima jedan brak iza sebe, a oboje imaju i decu iz pređašnjih veza – Šarlot petogodišnjeg sina Rafaela iz veze s Gadom Elmalehom, a filmski producent sedmogodišnju kći. Pre gotovo sedam meseci dobili su i sina.

Iako je na ovom venčanju bilo oko 300 zvanica, dodatno slavlje najavljeno je za idući vikend kada bi mladenci trebali da proslave svoj dan u većem krugu ljudi i to na još uvek nepoznatoj lokaciji u južnoj Francuskoj.

View this post on Instagram

Más de la boda de Carlota Casiraghi y Dimitri Rassam, de este sábado 01/06. En la recepción civil que se realizó en el palacio de los Grimaldi, los novios con sus respectivas madres, su alteza real la princesa Carolina de Hannover y la actriz Carole Bouquet. Luego en la noche, disfrutaron de una recepción en La Villa Vigie. Carlota lució un vestido de Chanel de la última colección primavera verano que diseñó Karl Lagerfeld; honor que le rindió al director creativo de la firma francesa por la gran amistad que tuvo con su madre, la princesa Carolina. Completó con el fabuloso collar Diamond de Cartier, propiedad de su abuela la princesa Grace, con el que también le rindió un sentido homenaje. #lavigievilla #carolebouquet #charlottecasiraghi #dimitrirassam #carolinedehannover #chanel

A post shared by PlacerBelleza (@placerbelleza) on

hellomagazin.rs/m.g.TportalGuliver/Getty

Više o temama: