Svadba decenije: Danas Ceca ženi sina! Muzika i pesma u domu Ražnatovića od ranog jutra

 

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić danas će se zakleti na večnu ljubav

Sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, i njegova verenica Bogdana Rodić zavetovaće se danas na večnu ljubav. Veljko i Bogdana čim su saznali da očekuju bebu, odmah su odlučili da se venčaju, a budući da su oboje veliki vernici, odlučili su da svadbu naprave pre Božićnog posta, 27. novembra.

Ispred Cecine vile već je krenulo slavlje i muzika, čuje se pesma “Danas majko ženiš sina”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ceca Ceki Raznatovic (@instacecaraznatovic) дана

Veljko i Bogdana pred Bogom će se zavetovati u Hramu Svetog Save i to na veliki hrišćanski dan, kada se slavi Sveti Mina, veliki mučenik, bivši vojnik koji je zarad Boga istinitog napustio vojsku i stradao za istinu Božju i poznato je da ko god je Minu slavio i u pomoć ga pozivao, tome je on pomagao. Crkva danas slavi i Svetog Stefana Dečanskog.

On će biti kum Veljku Ražnatoviću na sutrašnjem venčanju! (foto)

Bogdana je prenoćila kod Cece u kući na Dedinju, gde su joj jutros stigli šminkeri, prenosi domaća štampa, a oko devet sati bi trebalo da stigne u porodičnu kuću u Titelu.

Na svadbu je pozvano 500 zvanica, crkveno venčanje će se obaviti u Hramu Svetog Save, a građansko u luksuznom hotelu, nakon čega se nastavlja svadbeno veselje.

 

Veljko će po mladu u Titel ići u oldtajmeru, a u istom skupocenom automobilu će mladenci doći do Hrama Svetog Save, gde će se pred Bogom zakleti na večnu ljubav. Poštovaće se svi običaji, Veljko će pucati u jabuku, otkupiće se mlada…

Građansko venčanje biće upriličeno u hotelu, Na pozivnicama koje su stigle na adrese zvanica piše i dres-kod za svadbu, pa dame treba da obuku duge haljine, dok muškarci treba da se pojave u odelima.

Mladenačka torta je na nekoliko spratova i biće teška oko 70 kilograma. Brojni poslastičari rade na torti, a zbog veličine biće unesena iz delova dan ranije. Zbog veličine prave se specijalna kolica na kojima će torta stajati.

Luksuzni hotel u kom će biti održano slavlje odabrala je Ceca, kao i meni koji će biti upriličen za goste. U pitanju je najskuplji “rojal meni” (kraljevski), koji košta 75 evra po osobi. On uključuje sve vrste pića, kako domaća, tako i strana, a kad je hrana u pitanju, tu se tek potrudila. Sastoji se iz predjela, glavnog jela, supe, deserta.

Tako će gosti uz aperitiv moći da jedu tartar biftek, kraljevsku salatu šefa Rudolfa, losos s kokosovim mlekom ili patku prelivenu sosom od borovnice.

hellomagazin.rsATA Images, instagram

Više o temama: