Zašto se suprug Salme Hajek odrekao sina kog ima sa slavnom manekenkom

Osim po velikom bogatstvu, francuski milijarder Fransoa Anri Pinoa poznat je po vezama sa najlepšim ženama sveta. Nakon što je ostavio supermodela Lindu Evanđelistu, on je uplovio u bračne vode sa glumicom Salmom Hajek, ali se i odrekao svog deteta koje je dobio sa manekenkom.

Holivudska glumica Salma Hajek i milijarder Fransoa Anri Pinoa su se venčali 2007. godine, a pet godina kasnije su dobili prvo zajedničko dete, ćerku Valentinu.


Iako njihov brak i dalje savršeno funkcioniše, mnogi osuđuju Salminog supruga zato što se, samo godinu dana pre dobijanja ćerke, odrekao tada petogodišnjeg sina kojeg je dobio sa manekenkom Lindom Evanđelistom.

Svetski mediji su pisali o ovom slučaju koji je zgrozio javnost, a kao razlog naveli su da je Linda zahtevala da njihovom sinu Fransoa plaća mesečnu alimentaciju u iznosu od 46.000 dolara. Ona je navodno tražila da Francuz obezbedi dečaku dadilju i telohranitelje.

Revoltiran time, Fransoa se odrekao sina uz obrazoloženje da ga prošlost više ne zanima, kao i da je Lindino pokretanje postupka pred sudom moglo da naruši zdravlje njegove supruge Salme, koja je tada bila trudna.

Kako je poznato, milijarder Fransoa je pre braka sa Lindom, još jednom bio oženjen i to sve do 2004. godine. Iz tog braka, sa nepoznatom ženom ima dvoje dece.

Hellomagazin.rsSuperzenaGuliver/Getty/Twitter

Više o temama: