Zašto se razvode Dženifer Aniston i Džastin Teru

Iako je holivudska glumila Dženifer Aniston izdala saopštenje o razvodu, ona nije htela da otkrije prave motive rastanka. Svetski mediji već pišu o sukobima para, a ima i onih koji su u u celu situaciju uvukli i Bred Pita.

Prema pisanju portala “Entertainment Tonight” Dženifer Aniston i Džastin Teru već duže vreme imaju probleme u braku koji, uprkos svim pokušajima, nisu mogli da reše.

Navodno, slavni par je od venčanja 2015. godine imao problem da se dogovori oko mesta stanovanja, što je glumici bilo veoma važno. Džastin je navijao za Njujork, a Dženifer je želela da žive u Los Anđelesu, savršenom mestu za karijeru ali i privatnost.

Na prodaju vila u kojoj su se venčali Dženifer Aniston i Džastin Teru

A post shared by smartwater (@smartwater) on

Ipak, zvezda serije “Prijatelji” pristalaje da se dogovori sa suprugom i preseli u njegov stan u Njujorku. Time je očito bila nezadovoljna, jer su je paparaci opsedali non stop i bilo je nemoguće izbeći ih.

Svetski mediji otkrivaju da je problem eskalirao, te je par imao brojne neprijatne situacije i sa komšijama. Navodno, jednom je nepoznata osoba prekrila Džastinov motor kriškama salame, zbog čega su se odmah iselili iz zgrade.

A post shared by @celeb_gossiping on

-Džastin ima veoma raznoliku grupu prijatelja, nisu svi u filmskoj industriji. Prijatelj je sa ugostiteljima, komičarima, piscima, tatu majstorima… To je raznovrsna grupa, a on takvu mrežu ljudi nema u Los Anđelsu, kazao je izvor blizak paru.

-On može samo skočiti na motor i otići do kafića ili do prijatelja, ali za Dženifer, paparaci susvuda. On je zaista hteo da joj bude prijatno u Njujorku, čak je pokušao pregovarati s paparacima i dogovoriti da je snimaju samo jednom dnevno, a zatim puste na miru. Čak se preselio iz svog stana koji je obožavao. Dženifer je retko kada bila kod njega, ona je preferirala hotele, dok njemu nisu bili dragi, dodao je izvor.

Osim ovih spekulacija o razvodu, nakon što je glumica objavila da se razvodi, njeni obožavatelji sumnjaju da je donekle za ovu odluku zaslužan njen bivši suprug Bred Pit.

Bred i Dženifer 2004 godine

 

S obzirom da se on pre dve godine razveo od Anđeline Žoli, mnogi su uvereni da glumica želi da mu se vrati.

“,Dženifer i Džastin se razvode, čuješ li to Bred”, i “Zamislite da se vrati Bredu i postane pomajka njegovoj deci”, samo su neki od komentara vernih fanova Anistonove.

Takođe, američki mediji tvrde da ona sada želi da bude sa Bredom i da su se “kockice konačno složile”.

Hellomagazin.rsEntertainment Tonight/B92Guliver/Getty, Instagram

Više o temama: