Za sada ništa od prosidbe: Điđi Hadid rekla “ne” Zejnu Maliku

 zejn-malik-djidji-hadid-getty

Điđi Gigi je navodno odbila prosidbu Zejna Malika jer je zaključila da se stvari između njih “odvijaju prebrzo”.

Kako tvrdi neimenovani, ali dobro obavešteni izvor “Dejli mejla”, 21-godišnja manekenka i “Viktorijin anđeo” je rekla da se “ne oseća spremno” kada ju je dve godine stariji Zejn pitao da se uda za njega.

Umetnost, erotika i provokacija: Điđi Hadid naga na leđima konja (video)

Da stvar bude još misterioznija pobrinuli su se i marljivi hroničari Zejnovog života i rada koji su podsetili da je prošla samo godina dana od kako je Zejn prekinuo svoju dvogodišnju veridbu sa pevačicom Peri Edvards.

Ona ima samo 21 godinu i ne oseća se spremnom da se veže, pa je zato odbila Zejna – kaže izvor.

Podsećajući na komplikovan bračni život Jolande Hadid, Điđine majke, izvor kaže da je mlada manekenka sigurno iz toga izvukla pouku.

Điđi je videla kako prolazi kroz dva vrlo gadna razvoda i zato želi da bude 100 odsto sigurna pre nego što se obaveže na vernost Zejnu.

Njihova ljubav sve je jača: Điđi se preselila u Zejnovu vilu

Ipak, na kraju ove godine, Điđi i Zejn, koji su zajedno od novembra 2015, izgledaju jače i složnije nego ikada.

Nakratko su raskinuli u junu kada je Zejn ozbiljno patio od anksioznosti, “najgore u njegovom životu”, zbog koje je otkazao i brojne javne nastupe. Ipak i taj raskid je bio toliko kratak da ga gotovo nije ni bilo.

Raskinuli su i skoro odmah su se i pomirili. Trenutno je sve u redu, ali sve opet može da bude gotovo za tren. Oni su mladi i ponekad ni sami ne znaju šta žele. Njihove emocije svakog trenutka mogu da budu poljuljane – rekao je tada neimenovani izvor za “US Weekly”.

 

hellomagazin.rs/b.b.Guliver/Getty Images

Više o temama: