Vilijam i Kejt kao budući kralj i kraljica: Šta će to značiti za život Megan Markl

Iako je kraljica omiljena osoba britanske kraljevske porodice, sa svoje 92. godine itekako je jasno da Elizabeta II još neće dugo biti na tronu, na kojem će je naslediti prvo njen sin, princ Čarls, a potom i unuk, princ Vilijam. Kakve će to promene doneti u kraljevsku porodicu saznaćemo verovatno vrlo brzo.

Sa svoje 92 godine, kraljica Elizabeta II britanski je vladar s najdužim stažem na tronu, no jednoga dana, u bliskoj budućnosti, sve će se to promeniti. Dolazak princa Čarlsa, a potom i princa Vilijama na tron doneće, ruku na srce, promene svima, uključujući i najnovijeg člana kraljevske porodice – Megan Markl.

Kada kralj postane princ Čarls promena će najviše uticati upravo na vojvotkinju od Saseksa, iako ne u tolikoj meri kao što će to zadesiti Kejt Midlton. Ovoga puta za medije je progovorio bivši kraljevski batler Grent Harold.

-Vojvotkinja od Saseksa će imati važnu ulogu budući da će jednog dana postati snaja kralju, zato će dobiti i dodatne, posebne dužnosti koje će obavljati umesto njega, baš kao što danas pojedini članovi rade umesto kraljice.

Iako je Megan već počela da se priprema za to, pa je već s kraljicom Elizabetom II počela da odlazi na događaje, sve će se to duplirati kada Vilijam postane kralj.

-Obe vojvotkinje imaće važnu ulogu koju će morati da ispunjavaju, s time da ćemo vrlo brzo već gledati vojvotkinju od Kembridža kako se priprema za buduću ulogu, ulogu kraljice, otkrio je bivši batler.

Hellomagazin.rsTportalGuliver/Getty, Instagram

Više o temama: