Viktorija Bekam nije mogla da sakrije emocije: Oni su njena najveća podrška (video)

Britansko izdanje magazina Vogue na čelu s novim urednikom Edvardom Eninfulom nedavno je posvetilo septembarsko izdanje porodici Bekam i Viktorijinoj proslavi 10. godišnjice na modnoj sceni, a razlog nove posete Bekamovih rodnoj domovini ovaj put krije se iza premijernog predstavljanja Viktorijine nove kolekcije na londonskoj Nedelji mode.

Kolekcije svog uspešnog modnog brenda Viktorija je do sada redovno predstavljala u sklopu njujorške Nedelje mode, a ovog je vikenda najnoviju predstavila publici okupljenoj na londonskoj Nedelji mode.

Kao i svaki put do sada, uz neke od najuticajnijih osoba na modnoj sceni, Viktorijinu reviju iz prvih redova u londonskom Galerie Thaddaeus Ropac pomno su pratili suprug Dejvid Bekam uz trojicu sinova i sedmogodišnju ćerku Harper.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarışın Etkisi 💁🏼‍♀️ (@sarisinblog) on

Reviju nisu želeli da propuste ni Viktorijini roditelji, Entoni i Džeki Adams, kao ni sestra Luiz koje su dežurni paparaci ulovili prilikom dolaska u londonsku galeriju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christopher Peterson (@christopher.peterson) on

Iako u javnosti retko pokazuje emocije, Viktorija je izlaskom na pistu nakon predstavljene kolekcije za novu sezonu proleće-leto jedva zadržala suze zagrlivši i poljubivši supruga i decu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by afia qazi (@afiablogs) on

Koliko su ponosni na Viktorijin uspeh i njeno premijerno predstavljanje kolekcije na londonskoj Nedelji mode, dovoljno govori fotografija buketa ruža s porukom čestitke od porodice koju je Viktorija ponosno objavila na Instagram storiju odmah nakon održane revije.

 

View this post on Instagram

 

Just having lunch with family then excited to meet u all at my store at 3pm today!! X kisses x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

hellomagazin.rs/m.g.tportalGuliver/Getty

Više o temama: