Večiti neženja ipak ukroćen: Oženio se Hju Grant u 58. godini

Hju Grant, najpoznatiji po tumačenju smetenih Britanaca u romantičnim komedijama poput “Četiri venčanja i sahrana” i “Ustvari ljubav”, oženio se prvi put u 58. godini.


Grant koji je glumio niz likova koji strahuju od preuzimanja obaveza, venčao se sa švedskom televizijskom producenticom Anom Eberstajn (39) na skromnom venčanju u opštini četvrti Čelzi u Londonu, što pokazuju fotografije para objavljenje u britanskim novinama.


Eberstajn je majka troje Grantove dece. Zvezda filma “Ustvari ljubav” ima još dvoje dece s bivšom partnerkom Tinglan Hong.

Fotografije prikazuju Granta i Eberstajn kako izlaze od matičara i poziraju za fotografije na stepenicama s članovima porodice. Grant je nosio tamnoplavo odelo a njegova supruga plavu košulju i belu suknju.

A post shared by Hugh Grant (@hughgrantlove) on


Grant, jedan od najpoznatijih glumaca u Velikoj Britaniji, poznat je i po opiranju ženidbi. Rastao se 2000. od tadašnje devojke, glumice Elizabet Harli, nakon što su zajedno proveli 13 godina.

-Ne verujem baš u brak, rekao je časopisu People 2015. -Video sam jako malo pozitivnih primera, možda pet, u svom životu ali mislim da je to inače recept za obostranu muku.

Hellomagazine.rsAgencijeGuliver/Getty/Instagram

Više o temama: