Tejlor Svift i Selena Gomez nisu više u ljubavi?

O velikom prijateljstvu i ljubavi između Tejlor Svift i Selene Gomez nije znao samo onaj ko nije želeo, jer su one redovno na društvenim mrežama objavljivale zajedničke fotografije, a Selena je čak bila deo takozvanog “odreda lepotica” koje Tejlor okuplja oko sebe.

Na velikoj žurci koju je Tejlor priredila za Dan nezavisnosti, sa puno poznatih holivudskih ličnosti bilo je primetno da nema Selene.

Ispostavilo se da je ona u isto vreme organizovala svoju žurku, mada nešto manje glamuroznu od Tejlorine.

Selena je postavila video na svom Instagram profilu, koji prikazuje kako se ona šeta kroz kuću dok je kamera snima sa leđa, prilazi bazenu i na kraju se okrene i skoči u vodu.

Za mnoge su ove dve odvojene žurke siguran znak da je prijateljstvu došao kraj, kao i da će Tejlor posvetiti pesmu Seleni, što redovno čini kada sa nekim više nije u ljubavi.

Ipak, moguće je da je daljina razdvojila ove dve nerazdvojne drugarice. Selena je na turneji i stalno putuje, pa verovatno nije mogla da se pridruži drugarici na njenoj žurci.

Tejlor svakako nije falilo društva, jer su se na njenom slavlju pojavili i Rajan Renolds, Blejk Lajvli, Điđi Hadid, Karli Klos, Rubi Rouz i, naravno, Tom Hidlston.

hellomagazin.rsGuliver/Getty Images

Više o temama: