Tajga želi DNK test: Možda je Stormi moja ćerka, Kajli i ja smo bili intimni pre devet meseci (video)

Rijaliti zvezda Kajli Džener (20) u vezi je sa reperom Travisom Skotom (25) od aprila 2017. Par je nedavno dobio ćerku Stormi, a sada se javio Kajlin bivši dečko reper Tajga (28), koji sumnja da je dete njegovo.

Želi DNK test jer veruje da postoji velika šansa kako je to njegova ćerka. Kaže da su pre devet meseci, kada je začeta, još uvek bili intimni – istakao je Tajgin prijatelj. Reper je bio tri godine u vezi sa rijaliti zvezdom, a ona je već nekoliko nedelja nakon njihovog prekida počela da se zabavlja sa Travisom.

– Nije bilo lude svađe, samo smo odlučili da završimo svoju vezu. Shvatila sam da sam jako mlada za nešto tako ozbiljno – objasnila je Kajli razloge prekida s Tajgom. Dodala je kako ne postoji ništa loše među njima i da će uvek biti povezani. Rekla je kako ne želi da mu za pet godina zamera jer joj je oduzeo mladost, jer zaista nije takva osoba. Kajli nije još komentarisala Tajgine tvrdnje, a ona i Travis uživaju u roditeljstvu. Njihovi prijatelji kažu da ih je Stormi dodatno zbližila.

 

– Kajli sija, stvorena je da bude majka. Travis je sada stalno uz nju i dete u koje se ‘zaljubio’. Kaže da mu je ćerka blagoslov i zahvalan je što je zdrava – istakli su prijatelji para. Dodali su kako je reper odlučio da ‘zanemari’ koncerte i u potpunosti se posvetiti svojoj porodici. Pomaže Kajli sa svime oko deteta, a nije mu mrsko ni menjanje pelena. Šali se s njom kako je sada postala MILF.

– Govori joj je da mu je sada još privlačnija – rekli su prijatelji. Kajli je rodila ćerku 1. februara, a izvinila se fanovima jer je sve krila i nije potvrdila glasine o trudnoći.

https://youtu.be/bxCZHKL8U4I

 

– Shvatam da ste navikli da vas vodim na sva svoja putovanja, ali odlučila sam da trudnoću neću voditi pred celim svetom. Znala sam da trebam da se pripremim za majčinstvo u okolini bez stresa – napisala je rijaliti zvezda. Najmlađa članica klana Kardašijan-Džener nekoliko je dana krila ime djeteta, ali prvom fotografijom ćerke ga je otkrila.

– Svete, upoznaj Stormi – napisala je Kajli, a ime je podstaklo šale fanova na račun rijaliti porodice.

https://youtu.be/HCaKOl4dOrE

hellomagazin.rs/m.g.24sata.hrguliver/getty

Više o temama: