Svi pričaju da je varao Bijonse: Evo šta Džej Zi kaže na to (foto)

bijonse i džej zi splash (2)

Najpoznatiji par šou biznisa je poslednjih dana u centru pažnje, zbog nagađanja da im se brak raspada jer je popularni reper varao suprugu. Međutim, kada ih vidite, nikada ne biste rekli da je to istina…

Bijonse i Džej Zi su izgledali srećnije nego ikada kada su ih paparaci uslikali kako izlaze iz restorana u Njujorku u utorak uveče posle izlaska.

Poslednji album popularne pevačice pod nazivom ‚”Limunada” je očigledno inspirisan temom prevare, pa mediji uveliko nagađaju šta se krije iza stihova njenih novih pesama.

Bijonse (34) je prosto blistala veselo se smešeći dok je držala supruga za ruku. Njih dvoje su proveli tri sata uživajući u opuštenoj večeri malo nakon što se nova pesma Džej Zija (46) pojavila na internetu.

bijonse i džej zi splash (3)

Pevačica je izgledala kao da nema ni jednu brigu na svetu u letnjoj haljini sa cvetnim dezenom i kožnom jaknom preko. Kosu je skupila u nisku punđu, a na usnama je imala ciklama karmin.

Džej Zi je izgledao opušteno kao i uvek, sa jednostavnom crnom majicom i crnim farmerkama, dok je na glavi imao kačket.

Album koji je pevačica nedavno izdala priča o svim fazama kroz koje prolazi žena koju je suprug varao. U jednoj pesmi se spominje i ljubavnica koja je opisana kao “Beki sa dobrom kosom”.

Poznati par je odbio da komentariše album, ali izgleda kao da je poznati reper dao svoj odogovor u svojim najnovijim stihovima, prenosi zena.blic.rs.

bijonse i džej zi splash (1)

U novoj pesmi Džej Zi je konačno odgovorio na novi album svoje supruge i šokantne optužbe koje su usledile.

– Znaš da si uspeo kada je činjenica da je tvoj brak uspeo vredi milione. Limunada je popularno piće i još uvek je za one koji opstaju – kaže reper u novoj pesmi.

Bijonse i Džej Zi su se venčali 2008. godine i imaju zajedno ćerku od četiri godine, Blu Ajvi. Ipak, njihova bračna idila je dovedena u pitanje posle najnovijeg projekta uspešne pevačice.

Zbog optužbi da je u pitanju medijski trik zbog nove turneje pevačice, fanovi su verovali da će dobiti objašnjenje za sva pitanja koja su se pojavila sa albumom “Limunada”, ali jedan insajder je otkrio drugačije planove.

– Džej Zi i Bijonse nikada nisu nameravali da urade interviju i odgovore na sva pitanja koja je album izneo. Više je njihov stil da odgovore kroz muziku – rekao je izvor.

dailymail.co.ukguliver/splash

Više o temama: