Sestra Megan Markl ponovo napada: Holivudski glumac meta njenih otrovnih strelica

Od kako je Megan Markl postala deo britanske kraljevske porodice, njen otac i polusestra pokušavaju sve ne bi li joj narušili reputaciju. Služe se svakakvim sredstvima kako bi obezbedili neku ličnu dobit i neprijatelj im je svako ko im se nađe na putu. Samanta Markl je napisala dve knjige “In the shadows of the duchess”, u kojima je, kako kaže, otkrila sve tajne svoje mlađe sestre, a odnedavno ima još jednog neprijatelja. Ni manje ni više do glumac Džordž Kluni, koga je napala isprovocirana izjavama koje je dao u vezi sa vojvotkinjom Megan.

– Svi jednostavno progone Megan Markl svuda. Prave veliki pritisak i kažnjavaju je. Žena je u sedmom mesecu trudnoće, a proganjaju je na isti način kao što su radili princezi Dajani. Istorija se ponavlja, a videli smo kako je ta priča završila! – rekao je Kluni koji je dobar prijatelj kraljevskog para i time izazvao Samantu koja se odmah oglasila na drušvenim mrežama.

Džordž Kluni brine za Megan Markl: Proganjaju je kao i princezu Dajanu, a videli smo kako je to završilo!

-Tvoja žena advokatica je trebalo da te nauči da ne smeš da daješ izjave bez činjenica. Ne verujem da bi Džordž Kluni tako prozivao svoju majku bez legitmnih razloga. Bolje ti je da ćutiš Džordž, poručila je besno Samanta

Hellomagazin.rsCover/Guliver/getty

Više o temama: