Ruska glumica Evelina Bledans išamarala ženu iz publike: Moju decu ne smeš da diraš! (video)

Glumica Evelina Bledans gostovala je u jednom tok-šou programu gde se razgovaralo na temu kasnijih trudnoća, pošto ona ima dete koje je dobila u 43. godini.

Glumica već ima odraslog sina Nikolaja (24) koji živi u Izraelu, ali i šestogodišnjeg sina koji ima Daunov sindrom, ali uz nju živi život kao i svi njegovi vršnjaci.

 

View this post on Instagram

 

Уговорила одну фотку поставить.🙌🙌 Мой сын Николай😘

A post shared by Evelina Bledans (@bledans) on

Evelina je zastupnik toga da žene treba da rađaju i u kasnijm godinama i da je dete blagosolov bez obzira na sve, te da bi želela da ima i devojčicu, ali jedna gledateljka iz publike se nije složila s njom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evelina Bledans (@bledans) on

Kako se ispostavilo to je bila Elena Lebedeva, direktorka pozorišta “Lebedev” koja je vrlo oštro napala glumicu:

– Šta hoćeš, da rodiš još jedno dete s Daunovim sindromom? Nikome tako nešto ne treba, ni društvu, a ni tebi! Ti stavljaš čitav svoj život na razmatranje… – počela je da viče Elena, te se umešao i voditelj koji je tražio da joj se uzme mikrofon, jer je veoma gruba i nepristojna, i da bi trebalo da zbog ovakvih reči napusti studio, ali Evelina je već ustala sa svog mesta!

Prišavši ženi prvo je rekla smireno, “Evo me ovde, slušam“, a onda ju je išamarala uz reči: “O meni možeš da pričaš šta hoćeš, ali moju decu da si ostavila na miru!”

Snimak je ubrzo postao viralan, a mnogi su podržali Evelinu.

https://youtu.be/Zis2pvyD91A

 

Evelina je nakon ovog ispada u emisiji uz fotografiju sa sinom napisala:

– Gospođa iz publike, direktorka pozorišta “Lebedev”, tužila me je danas jer sam je tukla! E pa žao mi je što nisam imala ništa teže u rukama! Nikada neću dozvoliti da neko vređa moje dete! Kada pogledate snimak sudite o meni! Ne žalim ni malo i uvek ću pružati otpor! Zauvek! – poručila je Evelina.

Šta vi kažete?

Evelina Bledans je...

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

hellomagazin.rs/m.g.Instagram/bledans

Više o temama: