Ronaldova Heorhina emotivnom porukom rasplakala milione (video)

Neverovatni Krstijano Ronaldo napravio je čudo u Torinu, postigao je het-trik i tako svom Juventusu doneo plasman u četvrtfinale Lige šampiona. Bilo je to posebno veče za navijače Stare dame, ali i za njegovu dragu Heorhinu Rodrigez, koja nije mogla da sakrije suze na stadionu.

Ronaldova verenica Heorhina i najstariji sin Ronaldo Junior izuzetno emotivno su reagovali kada je Kristijano postizao golove. Nakon odlučujućeg trećeg pogodka u 86. minutu, Heorhina nije mogla da dođe sebi. Udahnula je duboko i počela da plače. Savladale su je emocije.

Nakon meča na Instagramu je objavila poruku koja je dirnula milione.

“Ovih 3:0 niko nije ukrao. Zaslužio si ovo, ne zbog tri gola, nego zbog svoje posvećenosti, zbog svega što donosiš u klub u koji dođeš. Vučeš svoje saigrače, trenera i sve koji ti se dive i podržavaju te svaki dan. Karma postoji. Bog zna, Bog ti je to i dao, jer fudbalski svet je tvoj. Volimo te. Tvoji Kristianito, Mateo, Eva, Alana, Heorhina”, napisala je ponosna Špankinja.

 

Heorhina je uz ovu emotivnu poruku objavila Kristijanovu fotografiju iz vremena kad je bio dečak i tek započinjao svoj fodbalski san.

hellomagazin.rs/m.g.Kurir/SportGuliver/Getty

Više o temama: