Robert de Niro je očekivao brz i lak razvod, ali supruga ne prašta tako lako (video)

Glumačka legenda Robert De Niro se 1997. oženio sa svojom drugom suprugom, bivšom stjuardesom Grejc Hajtauer. Njihov sin Eliot rođen je 1998., a par je ubrzo nakon njegovog rođenja zatražio razvod, iako on nikad nije okončan te su od 2004. ponovo zajedno.

Prema pisanju portala Page Six, još uvek zakonita supruga Roberta De Nira, Grejs Hajtauer, navodno ne prestaje da vrši pritisak na slavnog glumca da sudu preda papire za njihov razvod, te da pritom o tome obavesti medije i fotografe.

Po prirodi prilično zatvoren De Niro u decembru je podneo zahtev uz zahtev da ceo proces bude držan podalje od očiju javnosti, tvrdi izvor blizak holivudskom glumcu.

– Ovo je moglo da se reši na tih i privatan način iza zatvorenih vrata, ali Grejs želi da ovaj slučaj razvlači po medijima – otkrio je izvor.

 

S druge strane, Grejsin adbokat Alan Mantel tvrdi kako je De Niro taj koji je pokrenuo sudski postupak.

Zvezda filmova ‘Taksista’ i ‘Kum’ prošle nedelje je bio poprilično neraspoložen na saslušanju u sudnici. Dok je stizao na sud, glumac je svo vreme nastojao da sakrije lice od kamera, dobacivši jednom od reportera – ‘Nisi bistar što radiš posao kako ga radiš’.

Holivudski par ima potpisan predbračni ugovor, ali Grejsina pravnica nije želela da govori o detaljima ugovora. Osim o podeli imovine, par će na sudu raspravljati i o starateljstvu nad njihovo dvoje dece, sedmogodišnjoj kćeri i 20-godišnjem sinu koji boluje od autizma.

– On samo želi da viđa svoju decu, ali ona je teška po tom pitanju – rekao je De Nirov dugogodišnji saradnik. ‘On ima 75 godina i zaista ne mari za novac’, dodaje.

De Nirov saradnik tvrdi i kako će se Grejsina tvrdoglavost obiti njoj o glavu.

– Bob bi radije da nisu morali na sud i to bi bilo bolje za nju, ali ona ga ovime prisiljava da joj da manje novca – zaključio je izvor blizak glumcu.

Sledeće ročište zakazano je za četvrtak, kada će biti poznato više detalja.

 

hellomagazin.rs/m.g.Page Six/TportalGuliver/Getty

Više o temama: