Rajan Rejnolds uskoro u novom “akcionom filmu”: On je Armani ambasador i izgleda fenomenalno! (video)

Zgodni Rajan Rejnolds dobio je još jednu “ulogu” akcionog heroja, ali ovoga puta će svaki muškarac poželeti da je na njegovom mestu, jer on je novi ambasador brenda Giorgio Armani.

Rajan će stajati ispred linije mirisa Armani Code Homme, a dok čekamo mali film koji režira fantastični Rid Morano, prve fotografije nagoveštavaju da će ova priča možda biti najsličnija onoj o Džejmsu Bondu.

– Upravo sam završio snimanje kratkog filma za Armani beauty, koji  je režirao neverovatno talentovani Rid Morano. Volim da radim sa timom Armani Code. Nadam se da ću, možda, eventualno, moći da gospodina Armanija oslovim sa “Papa”. Ali, pustimo da vreme pokaže svoje – u šaljivom tonu  je poručio Rajan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Promocija je predviđena za februar, ali reklamni film još uvek nije pušten, verujemo da će biti podjednako izazovan kao i sam parfem, ali i Rajan na ovim fotografijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Reynolds (@ryanreynoldsnet) on

 

Inače, Rajan je radio mnogobrojne reklame u kpojima je podjednako neodoljiv i beskrajno šarmantan, bilo da se radi o piću, parfemu, satovima… Pogledajte neke od njih.

hellomagazin.rs/m.g.Guliver/Getty

Više o temama: