Prošlo je 20 godina, ali Gvinet Paltrou nije zaboravila na lepe dane sa Bredom Pitom (video)

Njihova ljubav bila je poprilično jaka, pa su svi verovali kako će je i ozakoniti brakom, ali, to se na kraju nije dogodilo. Bilo kako bilo, nakon 21 godine tišine Gvinet Paltrou ponovo se prisetila veze s Bredom Pitom.

Kako je priznala, kada je uhvati nostalgija, s prijateljicom Kameron Dijaz priseti se starih vremena i onda oseti zahvalnost što je odrastala u nekim drugim vremenima.

 

– Kameron Dijaz i ja često pričamo o tome. Znamo da kažemo: ‘Hvala Bogu da početkom 90-ih nije bilo toliko paparaca, hvala Bogu.’ Plačemo od sreće što nas niko nije pratio u stopu i snimao dok smo radile svašta. Sećam se kada smo Bred Pit i ja raskinuli, to je završilo na naslovnoj New York Posta, ali posle raskida niko nije kampovao ispred moje kuće. To danas ne bi bilo moguće – rekla je u intervjuu za WSJ.

 

Iako se za Pita nije udala, jedan drugi Bred ipak je bio fatalan. Reč je o njenom suprugu Bredu Falčuku, a njihov brak opisala je rečima:

– Odlično nam je. Osećam da smo verovatno u ovom trenutku, na polovini naših života, mnogo bolji u izboru životnog partnera. Ali, generalno, svoje partnere trebali bi da odaberemo mnogo pre, ponajviše zbog celog dela sa ostvarivanjem porodice. Za mene je sve to bilo više proces i osećam se neverovatno srećnom što sam pronašla tu osobu koja je neverovatan i pravi partner.

hellomagazin.rs/m.g.TelegrafGuliver/Getty

Više o temama: