Prijatelji ili nešto više: Dženifer Aniston proslavila 50. rođendan, na parti stigao i Bred Pit

Dženifer Aniston je proslavila 50. rođendan, a na proslavi se pojavio i njen bivši suprug Bred pit!

Glumac je snimljen kako stiže na zabavu koju je njegova bivša supruga priredila u subotu 9. februara u Sanset Tauer hotelu u Los Anđelesu, iako se potrudio da bude što neprimetniji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J e n n i f e r A n i s t o n (@jennifer.joanna.aniston_) on

Bred je stigao u crnom SUV-u sa zatamnjenim staklima, a vozač ga je dovezao tačno do ulaznih vrata u hotel. Pride je imao i kapu na glavi, trudeći se da utrči u zgradu kako ga niko ne bi fotografisao, piše Justjared, čiji paparci su ipak uspeli u tome.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @thatgirlgunel on

Podsećanja radi, bivši supružnici su počeli da se zabavljaju 1998, venčali se u julu 2000., a onda su objavili da se razvode u januaru 2005. Njihovo poslednje zajedničko pojavljivanje je bilo na snimanju filma u oktobru 2004., a razvod je okončan u oktobru 2005.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🚬🕊 (@cigarettes) on

Na proslavi su se između ostalih pojavili Elen Dedženeris, Keti Peri, Orlando Blum, Sandra Bulok, Lisa Kudrou, Gvinet Paltrou, Kejt Hadson, Džon Majer, Robert Dauni Džunior, Džejson Bejtmen, Barbra Strejsend, Dajana Kiton, Dejvid Arket, Tom Ford, Rende Gerber, dizajnerka nakita Dženifer Mejer i mnogi drugi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared) on

hellomagazin.rs/m.g.JustjaredGuliver/Getty/Splash

Više o temama: