Postao sveštenik: Za koliko para može da vas venča Stiven Tajler iz “Aerosmita”

Legendarni pevač grupe Aerosmith, Stiven Tajler, platio je 80 dolara za internet kurs i postao sveštenik koji ima dozvolu da venčava parove. On je otkrio da njegove usluge koštaju 200 hiljada dolara i da je to minimalna cena.

Tajler  je pohađao kurs na internetu koji organizuje Univerzalna životna crkva, onlajn crkvena zajednica koja nudi mogućnost obavljanja sveteničkih dužnosti za “ljude različitih kultura, veroispovesti i uverenja”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔹AEROSMITH FAN ACCOUNT🔹 (@aerosmithagram) on


Oni su mu dodelili sertifikat, a Tajler je već prošlog vikenda pomogao da zavete razmene njegov sin i njegova verenica. Kada su ga pitali za komentar, setio se da odmah izreklamira svoj novi poziv i ponudio usluge Džastinu Biberu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on


Članovi Aerosmith-a su nedavno potvrdili kako će svoju 50. godišnjicu proslaviti nizom nastupa u Las Vegasu gde su zakazali rezidenciju. Turneju s osamnaest ekskluzivnih koncerta započinju 6. aprila 2019. O izboru “intimnijih” prostora za sviranje, gitarista benda Džo Peri kaže:

-Želimo da uradimo nešto drugačije. Reč je iskustvu koje do sada niste mogli da vidite na redovnim turnejama Aerosmitha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔹AEROSMITH FAN ACCOUNT🔹 (@aerosmithagram) on


Peri je takođe prokomentarisao i eventualnu mogućnost rada na novom albumu, koji bi bio prvo njihovo studijsko izdanje poslije “Music From Another Dimension!” iz 2012. godine:

-Svi smo u takvom raspoloženju da bismo zapravo želeli da obavimo novi materijal. Ali ima toliko mnogo pesama koje jako dugo nismo svirali, a s druge strane, i onih koje još nikad nismo svirali pa, kada je reč o novom albumu, pokušavamo da sve to uzmemo u obzir. Ponekad i sam mislim: Koja je je svrha toga? Imamo toliko tih pesama koje smo napisali i koje volimo, a niko ih pre nije čuo uživo. Opet, ja zaista volim snimanje i mogu da nas zamislim u toj opciji-

Hellomagazin.rscdm.meGuliver/Getty, Instagram

Više o temama: