Osmeh u danima tuge: Holandska kraljica Maksima dobro raspoložena uprkos porodičnoj tragediji

Holandska kraljica Maksima na ostrvo Kurasao stigla je u pratnji supruga, obučena u atraktivnu haljinu s odgovarajućim šeširom koji je privlačio poglede. Svi su primetili koliko je dobro bila raspoložena uprkos skorašnjoj porodičnoj tragediji.

A post shared by @hmqueenmaxima on


Za holandsku kraljicu Maksimu 2018. godina zauvek će ostati u lošem sećanju. Pre mesec dana njena mlađa sestra Ines Zoregeta oduzela je sebi život u 33. godini života i za sobom ostavila uplakanu porodicu, piše Gloria.hr

A post shared by 👑 (@royaltywatchers) on


Maksima, koja ima dva brata i tri polusestre, teško je prihvatila smrt voljene sestre, ali brzo se vratila svojim dužnostima, koje su joj, kako je sama naglasila, pomogle u najtežim trenucima.

Nastavila je s radom u centru za borbu protiv raka, a iako je njena pokojna sestra patila od psihičkih poremećaja, Maksima je u radu sa obolelim ljudima pronašla utehu.

-Tako sam srećna što sam se vratila na posao u centar koji pomaže ljudima obolelim od raka. Ljudima koji su bolesni, ali veruju u oporavak. Moja slatka i talentovana sestra je takođe bila bolesna. Nikako nije mogla da pronađe sreću i, nažalost, nije se oporavila. Naša jedina uteha leži u nadi da je napokon pronašla mir, izjavila je tada vidno potresena Maksima.

Međutim, juče se u vidljivo boljem raspoloženju pojavila u Kurasau, kako bi prisustvovala svečanosti povodom “Dana zastave”.

48-godišnja kraljica na ostrvo Kurasao u Karipskom moru stigla je u pratnji supruga, kralja Vilem Aleksandera, s velikim osmehom na licu i u odevnoj kombinaciji koja je privlačila poglede, a usput je i otvoreno uživala u muzici.

Za veselu priliku na ostrvu, Maksima je obukla haljinu bez rukava u akvamarin boji, koja podseća na more, a spaja nijanse svetloplave i svetlozelene boje.

Uz prozirnu haljinu s postavom, odvažila se na raskošni šešir u istoj boji i sandale sa kaišičima, takođe u boji haljine.Odvažnu kombinaciju Maksima je zapečatila velikim sunčanim naočarama.

Hellomagazin.rsGloria.hrGuliver/Getty, Instagram

Više o temama: