Nova fotografija šestomesečnog britanskog princa: Na koga lični maleni Luis (FOTO)

U javnosti ga nije bilo od jula, kada je održano krštenje, a sada je, nakon puna četiri meseca, objavljena prva fotografija koja je oduševila sve obožavatelje britanske kraljevske porodice

Nakon četiri meseca iščekivanja javnost je napokon došla na svoje – objavljena je nova fotografija šestomesečnog princa Luisa, kog nismo videli od njegovog krštenja u julu.

Na fotografiji malenog Luisa drži njegova majka, Kejt Midlton, dok ga za ručicu drži njegov deda, princ Čarls. Ova dirljiva fotografija snimljena je za potrebe dokumentarnog filma “Princ, sin i naslednik: Čarls u 70-im”, koji će povodom 70. rođendana princa Čarlsa emitovati BBC.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by George Charlotte And Louis (@princegeorgecharlottelouis) on


Ono što su stručnjaci za kraljevsku porodicu odmah primetili je neodoljiva sličnost malenog Luisa sa starijim bratom Džordžom. Iako mu se ne vidi u potpunosti lice, već je snimljen iz poluprofila, po svemu zaista nalikuje na malenog Džordža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Baby Prince of Cambridge (@princelouis.cambridge) on


S malenim Luisom princ Čarls je posebno oduševljen, a kakav je kao deda, najbolje ga je opisala njegova supruga Kamila.

-Kada je s njima, spusti se na kolena i puzi uokolo i tako satima, proizvodeći smešne zvukove i smejući se. Unuci ga obožavaju, apsolutno ga obožavaju. Čita im često “Hari Potera”, i za svaki lik koristi drugi glas, što se deci posebno sviđa- rekla je vojvotkinja od Kornvola

Hellomagazin.rsTPortalGuliver/Getty/Instagram

Više o temama: