Metju Mekonahi priznao: Veran sam supruzi i čuvam je samo za sebe

metju-mehonahi-getty

Holivudski glumac i oskarovac Metju Mekonahi otkrio je u nedavnom intervjuu za Playboy da je i dalje opčinjen suprugom Kamilom Alveš i da je njihova ljubav jaka kao i prvog dana.

Naime, glumac koji sa brazilskom manekenkom ima troje dece, sudbonosno “da” rekao je 2012. godine, nakon šestogodišnje veze.

– Veoma sam veran svojoj ženi i sebično je čuvam samo za sebe. Volim da sam pod njenom `kletvom`. Ne želim da razbijem tu opčinjenost – priznao je Mekonahi čija supruga je tek prošle godine dobila američko državljanstvo.

Najlepša ljubavna izjava Metjua Mekonahija: Nju sam želeo pored sebe, ni jednu drugu!

Inače, nedavno je Kamila otkrila da je pre dolaska u Ameriku u rodnom Brazilu radila kao kućna pomićnica, i da poznanstvu sa slavnim glumcem posredovao Lens Aprmstrong.

Pročitajte još:

– Bila sam u restoranu sa prijateljicama i tada mi je Metju prišao, ali nisam ga prepoznala jer je imao dugu kosu i bradu. Ni na kraj pameti mi nije bilo da se iza te `maske` krio on. Međutim, tek kada je za naš sto došao Lens Armstrong, shavtila sam o kome se radi, jer sam znala da su njih dvojica nerazdvojni – rekla je lepa Brazilka.

 

hellomagazin.rsblic.rsguliver/gettyimages

Više o temama: