Marija Šarapova najzad potvrdila vezu s britanskim milionerom?

Ruska teniserka Marija Šarapova, koju su svojevremeno povezivali s Novakom Đokovićem, posle dugo vremena je u srećnoj i stabilnoj vezi. Ljubi jednog od bogatijih Britanaca koji je blizak prijatelj s kraljevskom porodicom.

Iako svoj privatni život voli da drži podalje od medija i retko kada otkriva ljubavne pojedinosti, Marija Šarapova više ne može da sakrije da je zaljubljena do ušiju.

Proslavljena ruska teniserka ljubi britanskoj preduzetnika Aleksandera Gilkesa, s kojim je prvi put viđena u javnosti početkom godine. Od tada nije htela da komentariše svoj odnos s 39-godišnjim biznismenom, ali objave na društvenim mrežama rekle su svoje.

Njeni obožavaoci ali i novinari stranih medija koji su pomno pratili ovu priču primetili su kako par redovno objavljuje fotografije s identičnih mesta u isto vreme.

 

View this post on Instagram

 

Fall in the Cotswolds 🇬🇧👫

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

 

View this post on Instagram

 

The Cotwold’s Fields of Gold… retracing childhood steps #thefall

A post shared by Alexander Gilkes (@gilkesa) on

Zgodna sportistkinja i uspešni Aleksander protekli su vikend proveli u Engleskoj, na imanju nedaleko Londona.

Inače, zgodni Britanac živi i radi u Njujorku gde poseduje umetničku galeriju na Menhetnu, a u rodnoj zemlji poznat je kao blizak prijatelj kraljevske porodice. Pre pet meseci bio je počasni gost na venčanju princa Harija i Megan Markl, a navodno je u sjajnim odnosima s novopečenim suprugom princeze Evgenije, Džekom Bruksbenkom.

 

View this post on Instagram

 

Paris before Midnight … riverside ramblings #redskyatnightshepardsdelight #candor #rambling #seine

A post shared by Alexander Gilkes (@gilkesa) on

hellomagazin.rs/m.g.tportalGuliver/Getty

Više o temama: