Madona odgovorila na kritike: Prebrzo mi sude, to i nije trebalo da bude govor o Areti

Na kritike da je govor o Areti Frenklin iskoristila da priča o sebi, Madona je na društvenim mrežama odgovorila da nije ni bila pozvana da na manifestaciji oda počast preminuloj pevačici, već da kroz anegdote iz svog života ispriča nešto i o njoj.

Govor kraljice popa na dodeli MTV nagrada kojim je, kako se veruje, trebalo da oda počast preminuloj soul zvezdi Areti Frenklin, a koji je ona iskoristila da se priseti početaka svoje karijere, izazvao je negodovanje publike i kritičara i uzburkao društvene mreže, prenosi RTS.

U desetominutnom govoru Madona je samo jednom pomenula pevačicu koja je preminula prošle nedelje u 76. godini i to u anegdoti o tome kako je na jednoj audiciji pevala njenu pesmu i prošla.

A post shared by Madonna (@madonna) on

Na kritike da je čast da govori o Areti Frenklin iskoristila da priča o sebi, Madona je na Instagramu odgovorila da nije ni bila pozvana da na manifestaciji oda počast preminuloj pevačici, već da kroz anegdote iz svog života ispriča nešto i o njoj, prenosi AP.

-Samo da razjasnim: Zamolili su me da ispričam neke anegdote iz karijere koje su u vezi sa Aretom Frenklin! Podelila sam deo svog životnog puta i zahvalila Areti što me je inspirisala. Nisam imala nameru da održim počasni govor. To bi bilo nemoguće za dva minuta uz svu buku i gužvu na dodeli nagrada. Nikada ne bih mogla da joj ukažem dužno poštovanje u tom kontekstu i okruženju. Nažalost, većina ne obraća pažnju, a prebrzo sudi. Volim Aretu!, navela je Madona u poruci uz fotografiju na kojoj je sa koleginicom Kamilom Kabeljo, dobitnicom nagrade za spot godine.

Ipak, svetski mediji ističu da ovo nije prvi put da je Madona upropastila nečiji pomen jer se isto desilo kad je govorila u čast Prinsu 2016. godine i nakon smrti Majkla Džeksona 2009. godine.

Hellomagazin.rsAgencijeGuliver/Getty/Instagram

Više o temama: